Takaisin
 8.10.2018

Avoimet työpaikat: Kaksi sairaanhoitajan tointa

"Löydä se Lappi, jota rakastat"

Sodankylän terveyskeskuksessa on haettavana 25.10.018 klo 12.00 mennessä

KAKSI SAIRAANHOITAJAN TOINTA, ensisijaisena sijoituspaikkana vuodeosasto

Tule sie meille töihin kehittämhän ja uudistamhan hoitotyötä vuodeosastolla!

Vuoden 2017 aikana on toteutettu vuodeosaston ja akuutti- ja kiireetön vastaanottoyksikön toimintojen yhdistäminen ja työntekijämme haluavat sinut mukaan rakentamaan ja hiomaan uusia toimintakäytäntöjä.

Olemme menossa kohti uutta hyvinvointikeskusta, jonka on tarkoitus valmistua vuoden 2020 alussa. Hyvinvointikeskuksessa meitä odottaa muun muassa vuodeosaston ja akuutti vastaanoton yhteinen tarkkailuosasto, joten etsimme nuorekkaaseen ja innokkaaseen toimintaympäristöömme sairaanhoitajia.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä ja aloitteellisuutta. Lisäksi toivomme innovatiivista ja kehittämismyönteistä työotetta. Tehtävän hoitaminen edellyttää kiinnostusta yksilö- ja tiimityöskentelyyn sekä kuntouttavan hoitotyön hallintaa.

Työ terveyskeskuksen 30 -paikkaisella vuodeosastolla on monipuolista ja haasteellista hoitotyötä. Työtä tehdään pienryhmässä, joka suunnittelee ja toteuttaa potilaan yksilöllistä ja kokonaisvaltaista hoitoa. Tehtäviin kuuluu muun muassa työvuoronsa aikana vastaavana hoitajana toimiminen. Työ vuodeosastolla on kolmivuorotyötä.

Lisäksi työhön sisältyy toimintojen yhdistämisen myötä työskentelyä akuutti vastaanotolla, jossa työtehtävät ovat monipuolisia sairaanhoitajan tehtäviä. Lisäksi terveyskeskuksessa tehdään muun muassa colon- ja gastroskopia-tutkimuksia, joten jos olet kiinnostunut avustavan hoitajan tehtävistä, ilmoita siitä hakemuksessa.

Vuodeosastolla hoidetaan vaativaa yleislääkäritasoista sairaanhoitoa sekä kuntoutusta tarvitsevia potilaita. Potilaat ohjautuvat vuodeosastolle terveyskeskuksen akuutti vastaanotolta sekä erikoissairaanhoidon kaikilta erikoisaloilta.

Toimeen liittyy opetusvelvollisuus.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Otamme huomioon myös valmistumisvaiheessa olevat opiskelijat.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme kutsun haastatteluun sähköpostiin.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Ennen toimen vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja lain (759/2004) mukainen todistus. Toimessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Sodankylän kunta on savuton, hajusteeton ja päihteetön työpaikka.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi –palvelun kautta, työavain 199700. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.


Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/199700
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 31.8.2018 12:31

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found