Takaisin
 5.9.2018

Sodankylän perheneuvonta järjestää piirrustuskilpailun 7-12-vuotiaille sodankyläläisille lapsille

​Perheneuvola avaa piirustuskilpailun 7-12 -vuotiaille sodankyläläisille lapsille.

Kilpailussa etsitään persoonallista ja elämän makuista kuvaa Sodankylän perheneuvolan nettisivuille kertomaan perhearjesta ja onnesta. Kilpailu on avoinna 1.10. asti, jonka jälkeen kilpailuun saapuneet piirustukset arvioidaan ja voittajat valitaan.

Voittaja saa 50 euron arvoisen lahjakortin piirustus/maalaustarvikkeisiin Sodankylän Kirjakauppa Pukstaavista. Toiseksi tullut saa 30 euron arvoisen lahjakortin piirustus/maalaustarvikkeisiin Sodankylän Kirjakauppa Pukstaavista. Kolmanneksi tullut saa 30 euron arvoisen lahjakortin piirustus/maalaustarvikkeisiin Sodankylän Kirjakauppa Pukstaavista.

Ensimmäiseksi tullutta kuvaa tullaan käyttämään perheneuvolan internetsivujen yhteydessä pääkuvana.  Kuva julkaistaan tekijän nimen tai nimimerkin kera näin erikseen toivottaessa. Palkinnot jaetaan perheneuvolassa 25.10 torstaina klo 14 mehu/pullatarjoilun kera. Myöhemmin palkinnot ovat noudettavissa neuvolan ilmoittautumispisteestä omalla nimellä.

Kaikki kilpailuun osallistuneet kuvat ovat esillä Sodankylän perheneuvolan käytävällä marraskuun ajan. Raatina toimivat perheneuvolan työntekijät sekä taidemaalari Helena Junttila.

Kilpailutyö voi olla A4 tai A3 kokoinen. Tekniikka on vapaavalintainen. Paperin taakse merkitään oma nimi ja yhteystiedot.

Kilpailutyöt voi toimittaa perheneuvolaan osoitteeseen Ratsutie 9, 99600 Sodankylä perheneuvolan käytävällä olevaan palautuslaatikkoon.

Onnea matkaan!


Päivitetty: 31.8.2018 12:31

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found