Takaisin
 28.8.2018

Sodankylän vanhustyö järjestää vuoden toisen sivukylien palvelupäivän Hannuksenkartanossa

Sodankylän vanhustyö kutsuu kaikki ikäihmiset sivukylistä osallistumaan sivukylien palvelupäivään, joka järjestetään Hannuksenkartanossa 20.9.2018 kello 10-15:00. Toukokuussa järjestetty palvelupäivä keräsi ikäihmisiä ympäri Sodankylää ja suosion vuoksi päivä järjestetään uudestaan. Tilaisuus on tarkoitettu sivukylissä asuville ikäihmisille, sekä heidän läheisilleen.

Palvelupäivä toteutetaan yhteistyössä vapaaehtoisten ja yksityisten toimijoiden kanssa. Päivän ajaksi on järjestetty paljon mielekkäitä aktiviteetteja. Aamulla aloitetaan kahvilla ja vapaalla ohjelmalla. Lounaan jälkeen siirrytään yhteislaulutuokioon tai jutusteluhetkeen. Kello 13.00 alkavat päivätanssit elävän musiikin säestämänä. Päivän aikana Hannuksenkartanossa on myös mahdollista hemmotella itseään omakustanteisesti kampaajan, hierojan tai jalkahoitajan vastaanotolla. Hoidot tulee varata etukäteen, ilmoittautumisen yhteydessä. Päivä päättyy päiväkahvien jälkeen.

Palvelupäivän hinta on 25 euroa osallistujalta ja se sisältää päivän ruokailun, kahvitukset sekä kuljetuksen. Kuljetus Hannuksenkartanoon järjestetään kaikille ilmoittautuneille. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen soittamalla numeroon 040-120 7712 (ma-to kello 9-12) maanantaihin 10.9. mennessä. Sodankylän vanhustyö toivoo, että tilaisuus houkuttelee paikalle yhtä paljon innokkaita osallistujia kuin viimeksi.  

 

Lisätietoja:        Terveydenhoitaja Mari Kiuru
                          puh. 0401451486
                          mari.kiuru@sodankyla.fi

 


Päivitetty: 31.8.2018 12:31

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found