Takaisin
 9.4.2018
uutiskuva

Raksakameran kautta voi seurata Sodankylän uuden hyvinvointikeskuksen rungon pystytystä

Sodankylän hyvinvointikeskuksen  elinkaarihanke on aloitettu syksyllä 2017 ja työt ovat edenneet suunnitellun aikataulun mukaisesti. Sydäntalven ajalle suunniteltu talvitauko on päättynyt ja hyvinvointikeskuksen rungon nostaminen on aloitettu. Hyvinvointikeskus valmistuu vuoden 2019 lopussa ja toiminta alkaa vuoden 2020 alussa.
 

Työmaan etenemistä voi seurata ajantasaisesti netissä hyvinvointikeskuksen raksakameran kautta. Katso tästä (suora linkki): Sodankylän hyvinvointikeskuksen raksakamera

 

Työt pyörivät vahvasti paikallisin voimin, YIT:n yritysilme näkyy työmaalla

Työmaan työntekijävahvuus tällä hetkellä on reilut 10 työntekijää, jotka kaikki ovat sodankyläläisiä, sekä muutama toimihenkilö. Työmaalla toimii myös useampia aliurakoitsijoita, joista valtaosa ovat paikallisia. Rakennuksen Sodankylässä valmistettuja runkoelementtejä nostetaan parhaillaan paikalleen tarkan aikataulun mukaisesti.

 

Sodankylän kunta teki sopimuksen hyvinvointikeskuksen rakentamisesta elinkaarimallin mukaisesti  Lemminkäinen Talo Oy:n kanssa. Helmikuun alussa Lemminkäinen ja YIT yhdistyivät yhdeksi yhtiöksi ja yritys on ottanut käyttöönsä YIT:n yritysilmeen myös Sodankylän työmaalla. Projekti etenee kuitenkin samojen, alusta asti mukana olleiden, henkilöiden hoitamana. Työmaan arjessa muutos näkyykin vain työvaatetuksen ja opasteiden muutoksena.

Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found