Takaisin
 9.5.2022
uutiskuva

Sodankylän kunnan äitienpäiväkunniamerkit 2022 luovutettiin Leena Alakorvalle ja Riitta Neitolalle

Kunniamerkkitoimikunta on myöntänyt vuoden 2022 Sodankylän kunnan äitienpäivän kunniamerkit ansioituneille sodankyläisille äideille, Leena Alakorvalle ja Riitta Neitolalle. Alakorvalle kunniamerkkiä esitti Vuotson saamelaisseura ry ja Neitolalle Mannerheimin Lastensuojeluliiton Sodankylän paikallisyhdistys. 

Palkittaville äidille luovutettiin kunnan oma, tätä varten suunniteltu kunniamerkki sekä kunniakirja sunnuntaina 8.5.2022 järjestetyssä äitienpäivän kahvitilaisuudessa Sodankylän seurakuntatalolla perhemessun jälkeen.  

Sodankylän kunta palkitsee vuosittain sodankyläläisiä ansioituneita äitejä. Äitienpäivän kunniamerkkejä on myönnetty Sodankylässä vuodesta 1993 lähtien. Vuoden 2022 kunniamerkit olivat järjestyksessään 126. ja 127. Kunnan palkitsemissäännön mukaan kunniamerkin perusteluna voi olla ehdokkaan omassa elämässään toteuttamat ansiot lasten ja nuorten esimerkillisenä kasvattajana, perhe-elämän ja vanhemmuuden edistäjänä sekä laajemminkin toisista huolehtimisen ja välittämisen yhteisvastuullisena turvaajana

​Kuva: Sodankylän kunnan vt. kunnanjohtaja Kalle Pyykkö ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Tuula Annala ojensivat palkituille äideille kunniamerkit ja -kirjat ruusuineen äitienpäivän kahvitilaisuudessa. Kuvassa vasemmalta: Leena Alakorva, Riitta Neitola, Tuula Annala ja Kalle Pyykkö. 


Päivitetty: 7.11.2018 22:05