Takaisin
 26.4.2022
uutiskuva

Kylälaakson maankäytön suunnitelmasta keskustelutilaisuus

​Sodankylän kunta järjestää keskustelutilaisuuden Kylälaakson alueen kehittämisestä keskiviikkona 4.5.2022 klo 17-18.30 Sodankylän kunnantalon valtuustosalissa. Tilaisuuteen on myös mahdollista osallistua etänä verkossa Teams-sovelluksella.

Sodankylän kunta on aloittanut Kylälaakson maankäytön suunnitelman laatimisen, jossa huomioidaan ikääntyneiden tarpeet. Tavoitteena on luoda selkeä visio ikä- ja muistiystävällisestä elinympäristöstä, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Sodankylän kuntakeskuksessa.

Kunta on laatinut vaihtoehtoisia maankäyttöluonnoksia tammikuussa järjestetyn kyselyn tulosten pohjalta. Siksi kutsumme Sinut Sodankylän kunnantalon valtuustosaliin ke 4.5.2022 klo 17-18.30, jossa esittelemme näitä luonnoksia. Tilaisuudessa saadun palautteen pohjalta valitaan luonnoksista suunnitelmaksi laadittava versio. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Kylälaakson maankäytön suunnitelma on osa Sodankylän kunnan ja Ympäristöministeriön rahoittamaa "Yhdessä ikääntyen, hyvinvointia edistävä asuminen Sodankylässä" -hanketta. Maankäytön suunnitteluosiosta vastaa arkkitehtitoimisto Jarmo Lokio Oy. 

Liity tilaisuuteen etänä napsauttamalla tästä. 

Ohjeet Teams-verkkotilaisuuteen liittyjälle:

  • Klikkaa Teams-linkkiä liittyäksesi kokoukseen.
  • Tietokoneella voit liittyä kokoukseen selaimen kautta, jolloin sinun ei tarvitse kirjautua. Mikäli sinulla on Teams-työpöytäsovellus, voit liittyä kokoukseen myös sen kautta. Mobiililaitteella liittyminen vaatii Teams-sovelluksen lataamisen.
  • Pidä mikrofoni mykistettynä, kun tilaisuudessa on esitys käynnissä tai joku muu puhuu.
  • Puheenvuoroa voi pyytää Teamsin "käsi"-toiminnolla. Käden kuva löytyy yläpalkista. Kommentteja voi kirjoittaa myös chattiin.
  • Teams-etiketti kerrataan myös tilaisuuden alussa.
  • Kokouksesta poistutaan punaista luuria painamalla.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Anitta Mikkola, puh. 040 152 0823. 


Päivitetty: 7.11.2018 22:05