Takaisin
 22.11.2021

Perussuomalaisten edustajat vierailivat Sodankylässä ja tapasivat kunnanjohtaja Härkösen

​Perussuomalaisten puoluesihteeri Arto Luukkanen ja kansanedustaja Mauri Peltokangas vierailivat Sodankylässä lauantaina 20.11.2021 vaalityön merkeissä. Vierailun aikana he tapasivat myös Sodankylän kunnanjohtaja Petri Härkösen.

Härkönen keskusteli Luukkasen ja Peltokankaan kanssa muun muassa aluevaaleista ja kuntien asemasta aluevaalien jälkeen. Perussuomalaisten edustajat olivat myös kiinnostuneita Sodankylän ajankohtaisista asioista ja keskusteluissa esiin nousi muun muassa kaivosvero.

- Kaivosvero täytyy saada kaivoksen sijaintipaikkakunnalle. Veron määräytymisperusteena tulee olla tuotetun malmin arvo. Onhan se onnistunut muuallakin maailmassa, joten miksei Suomessakin, puoluesihteeri Luukkanen totesi.

Tapaamisessa puhuttivat myös EU-tason asiat.

- EU-sääntely on moninkertaistanut tavallista kansalaista koskevat säännökset, jotka haittaavat suomalaisten arkipäivän elämää, kansanedustaja Peltokangas totesi.

Yksi kunnan tärkeä tehtävä on huolehtia edunvalvonnasta, minkä vuoksi kunnanjohtaja Härkönen tapaakin aktiivisesti esimerkiksi valtakunnan tason päättäjiä.

IMG_1070.jpg

Kuvassa vasemmalta: kunnanjohtaja Petri Härkönen, Perussuomalaisten kansanedustaja Mauri Peltokangas ja Perussuomalaisten puoluesihteeri Arto Luukkanen. 

Päivitetty: 7.11.2018 22:05