Takaisin
 13.8.2021

Sodankylässä on voinut altistua koronalle perjantaina 6.8.2021; tarkista altistumispaikat ja hakeudu koronatestiin, jos oireilet

Sodankylässä on todettu yksi uusi koronatartunta ulkopaikkakuntalaisella. Koronavirukselle on voinut altistua perjantaina 6.8.2021 seuraavissa paikoissa:  

  • Nilimellan leirintä-alueella, päivän aikana  
  • Lidl, Alko ja K-Supermarket Pohjantähti, noin klo 10-12 välisenä aikana 
  • Porttipahtaalla kahvila Zippi ja Suhaus, noin klo 13-14 välisenä aikana 

Edellä mainituissa paikoissa kyseisinä aikoina olleita kehotetaan hakeutumaan koronatestiin, mikäli koronavirukseen viittaavia oireita ilmenee. 

Koronatestiin Hyvinvointikeskus Sopukkaan voi hakeutua ottamalla yhteyttä Sodankylän kunnan koronaneuvontaan (joka päivä klo 8-16, p. 040 128 5295) tai varaamalla ajan koronanäytteenottoon sähköisen asioinnin kautta (www.sodankyla.fi/sahkoinenasiointi).
 
***
Sodankylän kunnan koronatilanne on rauhallinen, ja Lappi on Rovaniemeä lukuun ottamatta epidemian perusvaiheessa. Sodankylässä tulee kuitenkin edelleen noudattaa koronaan liittyviä suosituksia ja yleisiä turvallisuus- ja hygieniaohjeita.

Kuntalaisia kannustetaan ottamaan koronarokotus, sillä rokottautumalla voi suojata sekä itseään että lähipiiriään koronavirustaudilta ja etenkin sen vakavalta muodolta. 

Päivitetty: 7.11.2018 22:05