Takaisin
 22.2.2021

Avoin työpaikka: Ympäristöasiantuntijan virka

Sodankylän kunnan tekninen lautakunta julistaa haettavaksi ympäristöasiantuntijan viran

Sodankylän kunta hallinnoi ympäristönsuojelun yhteistoiminta-aluetta, joka käsittää Sodankylän, Inarin, Muonion, Enontekiön ja Utsjoen kunnat. Ympäristönsuojelun vastuualueella toimii tällä hetkellä neljä viranhaltijaa; ympäristöpäällikkö ja ympäristötarkastaja Sodankylän toimipisteessä, Ivalossa ja Muoniossa yksi ympäristötarkastaja kummassakin toimipisteessä.

Haemme nyt yhteistoiminta-alueelle ympäristöasiantuntijaa määräaikaiseen virkaan ympäristönsuojelun edistämistehtäviin. Määräaikaisen viran kesto on kaksi vuotta. Virka voidaan täyttää myös lyhyemmäksi määräajaksi, mikä sovitaan valittavan henkilön kanssa erikseen. Ympäristötarkastajat toimivat Sodankylän kunnan teknisen toimialan ympäristönsuojelun vastuualueella ympäristöpäällikön alaisuudessa. Ympäristöasiantuntijan toimipiste on ensisijaisesti Sodankylässä.

Ympäristöasiantuntijan tehtävät yhteistoiminta-alueella painottuvat ympäristönsuojeluviranomaisen alaisiin valvontatehtäviin (mm. maa-aines-, ympäristönsuojelu- ja jätelaki) sekä lupa- ja ilmoituspäätösten valmisteluun ja asiakaspalveluun. Lisäksi tehtävänkuvaan kuuluu muita kunnan ympäristönsuojeluviranomaiselle kuuluvia tehtäviä. Lopullinen tehtävänkuvaus määritellään valittavan henkilön osaamisen ja työkokemuksen perusteella.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistotason tutkinto. Lisäksi työtehtävien hoitaminen edellyttää ajo-oikeutta (B-luokka) ja matkustusvalmiutta yhteistoiminta-alueella sekä maastovalmiutta. Sodankylän toimipisteessä ovat käytössä leasing- ja vuokra-autot, myös omaa autoa on mahdollisuus käyttää.

Arvostamme ympäristöalan työkokemusta, erityisesti julkishallinnon valvontatehtävistä, sekä alan lainsäädännön tuntemusta. Lisäksi arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, asiakaslähtöistä asennetta, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä viestintä- ja tietoteknisiä valmiuksia.

Virkasuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS). Viroissa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka täytetään 2.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset tulee toimittaa 15.3.2021 klo 12.00 mennessä Kuntarekry.fi –palvelun kautta, työavain 341865. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Lisätietoja antaa ympäristöpäällikkö Teresa Ojala, teresa.ojala@sodankyla.fi,  puh. 040 720 5665

Lue alkuperäinen uutinen tästä:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/ymparistoasiantuntijan-virka-341865

Lähde: Kuntarekry

Päivitetty: 7.11.2018 22:05