Takaisin
 6.7.2020

Avoin työpaikka: Ravitsemistyöntekijä, määräaikainen

Sodankylän kunnan tekninen lautakunta julistaa haettavaksi

ravitsemistyöntekijän määräaikaisen toimen sopimuksen mukaan – 31.12.2022 saakka

Ravitsemistyöntekijän määräaikaisen toimen hakuaikaa jatketaan ajalle 6.7. - 31.8.2020. Aiemmin tulleet hakemukset otetaan huomioon toimea täytettäessä. Haemme ahkeraa ja ammattitaitoisia ravitsemistyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Sodankylän kunnan ruokapalveluun. Vaihtoehtoisesti otamme huomioon myös ravitsemisalasta kiinnostuneet hakijat, jotka ovat työskennelleet alalla, mutta ammattitutkinto puuttuu ja haluat suorittaa sen oppisopimuksella. Ravitsemistyöntekijän tehtäviin kuuluu monipuoliset valmistus- tai jakelukeittiön tehtävät. Päivittäinen työaika vaihtelee maanantaista sunnuntaihin, riippuen kohteesta.

Ruokapalvelut valmistaa ja pakkaa lisäkkeet ja salaatit koululaisille, päivähoidossa oleville lapsille, sairaalan akuuttiosastoille, ikäihmisten palveluasumiskohteisiin ja koteihin, noin 1700 ateriaa päivittäin. Ravitsemistyöntekijän tehtäviin kuuluvat koko prosessiin kuuluvat työt tavaran vastaanottamisesta omavalvontaan ja asiakaspalveluun sekä keittiön siivoustehtäviin.

Kelpoisuusehtona on catering-alan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Tehtävän hoitoon edellytetään hygieniaosaamispassia ja ajo-oikeutta (vähintään B-luokka). Eduksi toimeen haettaessa katsotaan siivouspalvelualan koulutus ja/tai kokemus.

Tehtävässä eduksi katsotaan toimipaikan kokonaisvaltaisen palvelutehtävän ymmärtämistä sekä erityisesti oman alueen ravitsemus- ja erityisruokavaliotiedon osaamista ja soveltamista. Tehtävässä korostuu itsenäinen tiedonhankinta sekä ongelmanratkaisukyky. Toimenhaltija kantaa työssään omalta osaltaan vastuuta asiakkaan terveydestä ja hyvinvoinnista. Työssä korostuu huolellisuus ja asiakaslähtöisyys.

Tehtävän menestyksekkään hoitamisen eduksi katsotaan aikaisempaa työskentelyä tuotantokeittiössä, jossa valmistetaan ja lähetetään sekä kylmä- että lämminvalmistettua ruokaa suojakaasuun pakattuna.

Toimi täytetään sopimuksen mukaan 31.12.2022 saakka. Palvelusuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Toimeen valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa Kuntarekry.fi –palvelun kautta. Kelpoisuuden osoittavat todistukset ja ansioluettelo liitteenä. Hakuaika päättyy 31.8.2020 klo 12.00. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja antaa ravitsemistyönjohtaja Airi Keränen puh. 040 747 1452, airi.keranen@sodankyla.fi.

Lue alkuperäinen uutinen tästä:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/ravitsemistyontekija-maaraaikainen-298272/

Lähde: Kuntarekry

Päivitetty: 7.11.2018 22:05

 Ajankohtaista