Takaisin
 27.2.2020

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vierailee Sodankylässä torstaina 5.3.2020

Hyvinvointikeskus Sopukan vihkiäiset ja tasavallan presidentti Sauli Niinistön vierailu aiheuttavat poikkeusjärjestelyjä Sopukan palveluissa ja alueen liikennejärjestelyissä 5.3.2020 

 
Sodankylän uuden Hyvinvointikeskus Sopukan virallisia vihkiäisiä vietetään torstaina 5.3.2020. Sopukan vihkii käyttöön tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Vihkiäiset aiheuttavat erityisjärjestelyitä Sopukan palveluissa sekä alueen liikenne- ja pysäköintijärjestelyissä. 

Sopukan vihkiäiset järjestetään kutsuvierastilaisuutena, mutta vierailun aikana presidentti tapaa myös Sopukan henkilöstöä, median edustajia sekä kuntalaisia.  

Kuntalaiset voivat tulla tapaamaan presidenttiä Sopukan pääsisäänkäynnin edustalle klo 15:30. Kaikille avoin kuntalaiskohtaaminen tapahtuu kokonaisuudessaan ulkona. Sodankylän kunta järjestää kuntalaisille bussikuljetuksen kunnanviraston pihasta Sopukkaan kuntalaiskohtaamiseen liikennejärjestelyiden helpottamiseksi.  

 
Poikkeusjärjestelyt Hyvinvointikeskus Sopukan palveluissa: 

  • Klo 14 – 17 hoidetaan vain kiireellistä hoitoa vaativat potilaat ja asiakkaat 

  • klo 14 – 17 Sopukan pääsisäänkäynti on suljettu. Kiireellistä hoitoa vaativat potilaat ja asiakkaat kulkevat Sopukkaan henkilöstösisäänkäynnin kautta. Opastus sisäänkäynnille järjestetään. 

  • Sopukan kahvio ja ruokala ovat suljettuina koko päivän 5.3.2020 

  • Akuutti- ja kuntoutusosaston omaisten vierailut ovat mahdollisia klo 17 jälkeen. Aikaisemmin päivällä ei ole vierailumahdollisuutta. 

 

Poikkeusjärjestelyt alueen liikenne- ja pysäköintijärjestelyissä: 

  • Asiakkaiden pysäköintijärjestelyissä on muutoksia. Asiakaspaikkoja on rajoitetusti ja ne on varattu hoitoon tuleville potilaille. 

  • Sopukan paikoitusalueelle on erikseen merkitty paikoitusalue vihkiäisten kutsuvieraille ja median edustajille.  

  • Alueella on liikenteenohjaus.  

  • Presidentin kuntalaiskohtaamiseen on järjestetty erillinen bussikuljetus Sodankylän kunnanviraston pihasta. Kuljetukset lähtevät klo 14:45 ja 15:05. Käytössä on kaksi linja-autoa ja kyytiin mahtuu rajoitettu määrä kuntalaisia. Sopukkaan voi saapua myös kävellen, mutta muuta ajoneuvoliikennettä alueella tulee välttää. Paluukuljetukset Sopukasta  kunnanvirastolle lähtevät heti kuntalaiskohtaamisen jälkeen.  
     

Tasavallan presidentin kanslia on tiedottanut presidentin Lapin vierailusta omalla tiedotteellaan 27.2.2020, uutinen löytyy oheisesta linkistä.


Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.presidentti.fi/tiedote/presidentti-niinisto-iihin-sodankylaan-ja-inariin/
Päivitetty: 7.11.2018 22:05

 Ajankohtaista