Takaisin
 20.11.2019

Avoin työpaikka: Ympäristötarkastaja, 2 virkaa

Sodankylän kunnan tekninen lautakunta julistaa haettavaksi kaksi ympäristötarkastajan virkaa

Sodankylän kunta hallinnoi ympäristönsuojelun yhteistoiminta-aluetta, joka 1.1.2020 alkaen käsittää Sodankylän, Inarin, Utsjoen, Muonion ja Enontekiön kunnat. Ympäristönsuojelun vastuualueella toimii tällä hetkellä kaksi viranhaltijaa; ympäristöpäällikkö ja ympäristötarkastaja Sodankylän toimipisteessä.

Haemme nyt yhteistoiminta-alueelle kahta (2) uutta ympäristötarkastajaa vakituiseen virkaan ympäristönsuojelun edistämistehtäviin. Ympäristötarkastajat toimivat ympäristönsuojelun vastuualueella ympäristöpäällikön alaisuudessa. Nyt rekrytoitavien ympäristötarkastajien sijoittumispaikat ovat Inarin kunnan Ivalon toimipiste (1 ympäristötarkastaja) ja hakijan valinnan mukaan joko Muonion tai Enontekiön toimipiste (1 ympäristötarkastaja).

Ympäristötarkastajan tehtävät yhteistoiminta-alueella painottuvat ympäristönsuojeluviranomaisen alaisiin valvontatehtäviin (mm. maa-aines-, ympäristönsuojelu- ja jätelaki) sekä lupa- ja ilmoituspäätösten valmisteluun, ns. hajajätevesiasetukseen liittyviin tehtäviin ja asiakaspalveluun. Lisäksi tehtävänkuvaan kuuluu muita kunnan ympäristönsuojeluviranomaiselle kuuluvia tehtäviä. Lopullinen tehtävänkuvaus määritellään valittavien henkilöiden osaamisen ja työkokemuksen perusteella.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistotason tutkinto. Lisäksi työtehtävien hoitaminen edellyttää ajo-oikeutta (B-luokka) ja matkustusvalmiutta yhteistoiminta-alueella sekä maastovalmiutta. Sodankylän toimipisteessä ovat käytössä leasing- ja vuokra-autot, Muonion toimipisteessä käytetään omaa autoa ja vuokra-autoa, Enontekiön toimipisteessä kunnan autoa ja omaa autoa sekä Ivalon toimipisteessä omaa, kunnan leasing- tai vuokra-autoa.

Arvostamme ympäristöalan työkokemusta, erityisesti julkishallinnon valvontatehtävistä, sekä alan lainsäädännön tuntemusta. Lisäksi arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, asiakaslähtöistä asennetta, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä viestintä- ja tietoteknisiä valmiuksia.

Virkasuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS). Viroissa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virat täytetään 2.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset tulee toimittaa 17.12.2019 klo 12.00 mennessä Kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 262527. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo. Lisäksi hakemuksessa tulee ilmoittaa kumpaa ympäristötarkastajan virkaa (Ivalon toimipiste vai Muonio/Enontekiön toimipiste) hakee vai hakeeko molempia. Sama hakemus voidaan näin huomioida molempien virkojen osalta. Muonioon/Enontekiölle sijoittuvan viran osalta tulee ilmoittaa myös, kumpaan toimipisteeseen hakija haluaa sijoittua.

Lisätietoja antaa ympäristöpäällikkö Teresa Ojala, teresa.ojala@sodankyla.fi, puh. 040 720 5665

Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/ymparistotarkastaja-2-virkaa-262527

Lähde: Kuntarekry

 

 

Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found