Takaisin
 10.9.2019

Avoin työpaikka: Sairaanhoitajan sijaisuus

Vanhustyön kotihoidossa on haettavana 1.10.2019 klo 12.00 mennessä
 
SAIRAANHOITAJAN SIJAISUUS
 
Sijaisuus alkaa mahdollisimman pian ja kestää 29.2.2020 saakka. Oletko sinä etsimämme henkilö iloiseen, positiiviseen ja kehittyvään työyhteisöön?
 
Tarjoamme sinulle päivätyötä, joka on pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan opistoasteen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Hakijoilta odotamme oman työn kehittämishalukkuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kykyä toimia itsenäisesti.
 
Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä edistävää työotetta. Kaikki kunnan toimet ovat yhteisiä ja henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus ja valittavalla tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.
 
Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa. Sijaisuudessa on 3 kk:n koeaika. Sodankylän kunta on savuton, päihteetön ja hajusteeton työpaikka.
 
Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 250334. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sairaanhoitaja-250334-1/
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found