Takaisin
 27.8.2019
uutiskuva

Sodankylä kerää kuntalaisilta tietoa kunnan turvallisuustilanteesta

​Sodankylän kunnassa on aloitettu turvallisuussuunnitelman valmistelu. Turvallisuussuunnitelmaa varten kerätään tietoa myös kuntalaisten koetusta turvallisuuden tunteesta. Turvallisuuskysely on avoinna kunnan kotisivuilla osoitteessa www.sodankyla.fi. Kyselyyn on mahdollista vastata myös paperisena kirjastossa ja kirjastoautossa. 

Kyselyssä selvitetään Sodankylän kuntalaisten koettua turvallisuutta ja turvallisuuden tunteita esimerkiksi kotona ja liikenteessä. Kysely on avoinna 26.8-15.8. ja kyselyyn osallistujien kesken arvotaan miesydänsodankylä-tuotepaketti. Kyselyn tuloksia tullaan käyttämään yhtenä tietolähteenä Sodankylän kunnan turvallisuussuunnitelmaa laadittaessa. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. 

Turvallisuussuunnitelma on kuntien keskeinen turvallisuuden ylläpidon ja suunnittelun työkalu, johon kootaan ajantasainen tieto kunnan turvallisuuden tilasta ja ajankohtaisimmat turvallisuuteen liittyvät hankkeet ja ohjelmat. Sodankylän kunnan turvallisuussuunnitelma tehdään syksyn 2019 aikana. Työtä koordinoi hyvinvointikoordinaattori ja työryhmässä on kunnan viranhaltijoiden lisäksi mukana edustajat myös poliisista, pelastuslaitokselta, Jääkäriprikaatista, seurakunnasta sekä kylistä. 

Kyselyyn pääset tästä. 


Päivitetty: 7.11.2018 22:05

 Ajankohtaista