Takaisin
 9.8.2019

Avoin työpaikka: Sairaanhoitaja, akuutti ja kiireetön vastaanotto

Sodankylän terveyskeskuksessa on haettavana 22.8.2019 klo 12.00 mennessä
 

SAIRAANHOITAJAN TOIMI ensisijaisena sijoituspaikkana akuutti ja kiireetön vastaanotto

 
Työn kuvaus
 
Uusi moderni Sodankylän hyvinvointikeskus avaa ovensa tammikuussa 2020. Hyvinvointikeskukseen sijoittuvat nykyisen terveyskeskuksen toiminnot, hammashoitola, perhekeskus, sosiaalipalveluita, työterveyshuolto Lappica ja laboratorio Nordlab. Hyvinvointikeskuksessa meitä odottaa muun muassa akuutti vastaanoton ja vuodeosaston yhteinen tarkkailuosasto, joten etsimme nuorekkaaseen ja innokkaaseen toimintaympäristöömme sairaanhoitajaa.
 
Vuonna 2018 olemme kehittäneet hoidontarpeen arviointia ja sairaanhoitajat toteuttavat sitä yhteistyössä lääkäreiden kanssa ja nyt työntekijämme haluavat sinut mukaan rakentamaan ja hiomaan uusia toimintakäytäntöjä. Teemme tiivistä yhteistyötä vuodeosaston kanssa.
 
Työ akuutti vastaanotolla on kahdessa vuorossa tapahtuvaa monipuolista, moniammatillista ja haasteellista hoitotyötä. Hoidamme potilaita vauvasta vaariin. Osallistut hoidontarpeen arviointiin sekä työskentelet akuutti vastaanotolla toisen hoitajan työparina. Pidät myös sairaanhoitajan itsenäistä vastaanottoa, jossa teet mm. haavanhoitoja, holter- tutkimuksia sekä leikkauskelpoisuusarvioita. Pääset osallistumaan yksikön toiminnan kehittämiseen kohti uutta hyvinvointikeskusta. Lisäksi terveyskeskuksessa tehdään colon- ja gastroskopia- ja rasitus-EKG-tutkimuksia, joten jos olet kiinnostunut avustavan hoitajan tehtävistä, ilmoita siitä hakemuksessa.
 
Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä ja aloitteellisuutta. Lisäksi toivomme innovatiivista ja kehittämismyönteistä työotetta. Tehtävän hoitaminen edellyttää kiinnostusta yksilö- ja tiimityöskentelyyn. Terveyskeskuksessa on käytössä Pegasos-sairauskertomusjärjestelmä. Toimeen liittyy opetusvelvollisuus.
 
Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
 
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.
 
Tehtävässä edellytetään 1.3.2018 lähtien tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
 
Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme kutsun haastatteluun sähköpostiin. Haastattelut pidämme viikolla 35.
 
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Ennen toimen vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja lain (759/2004) mukainen todistus. Toimessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.
 
Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 246178 tai vaihtoehtoisesti sähköisesti kirjaamo@sodankyla.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo

Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sairaanhoitaja-246178-1/
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found