Takaisin
 6.8.2019

Avoin työpaikka: Siivoustyönjohtaja

Sodankylän kunnan tilapalveluissa on haettavana 30.8.2019 klo 12.00 mennessä siivoustyönjohtajan toimi

Siivoustyönjohtajan toimi tulee sijoittumaan tilapalveluiden vastuualueelle. Pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat Sodankylän kunnan siivouspalveluiden hallinto- ja työnjohtotehtävät. Tehtäviin kuuluvat mm. siivouspalveluiden työprosessien suunnittelu, kehittäminen, organisointi ja toteuttaminen. Siivoustyönjohtajan tulee myös valvoa puhtaus- ja hygieniatasoja Sodankylän kunnan omissa ja kunnan hallinnoimissa kiinteistöissä. Siivoustyönjohtajan alaisuuteen kuuluu noin 40 henkilöä ja alaisten työtehtäviin kuuluvat siivouksen lisäksi laitoshuolto, tekstiilihuolto ja ruokapalveluiden työtehtäviä (yhdistelmätyöntekijät).

Toimen kelpoisuusehtona on restonomin AMK-tutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Tehtävään valitulta edellytetään ajo-oikeutta (vähintään B-luokan ajokortti) sekä hygieniapassia.

Eduksi toimea täytettäessä katsotaan palvelualojen työkokemus sekä esimieskokemus.

Toimi täytetään toistaiseksi. Palvelusuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa Kuntarekry.fi –palvelun kautta, työavain 245539. Kelpoisuuden osoittavat todistukset ja ansioluettelo liitteenä. Hakuaika päättyy 30.8.2019 klo 12.00. Hakemuksia ei palauteta.

Yhteystiedot: 

Siivoustyönjohtaja Pirkko Hautakangas, pirkko.hautakangas@sodankyla.fi, puh. 0400 345 250

Tilapalvelupäällikkö Ville Pyhäjärvi, ville.pyhajarvi@sodankyla.fi, puh. 040 197 5846

Lue alkuperäinen uutinen tästä:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/siivoustyonjohtaja-245539

Lähde: Kuntarekry

 

 

 

Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found