Takaisin
 3.6.2019

Avoimet työpaikat: Kolme lähihoitajan toimea

Sodankylän perusturvalautakunta hakee vanhustyöhön 28.6.2019 klo 12.00 mennessä
 

KOLMEA (3) LÄHIHOITAJAA tehostetun palveluasumisen yksikköön, Hannuksenkartanoon

 
Sodankylän vanhustyössä tarjoamme kehittyvän työympäristön, monipuolisen ja haasteellisen työn ja kannustavan työyhteisön. Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Eduksi katsomme työkokemuksen vanhustyöstä ja muistisairaiden vanhusten hoidosta.
 
Hakijalta odotamme oman työn kehittämishalukkuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja kykyä toimia itsenäisesti. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä ylläpitävää työotetta. Henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimessa noudatamme neljän (4) kuukauden koeai-kaa. Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 759/2004 7 §:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus.
 
Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain: 238656. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo. Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen!
 
Sodankylän kunta on savuton, hajusteeton ja päihteetön työpaikka.

Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kolme-lahihoitajan-toimea-238656-1/
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found