Takaisin
 11.3.2019

5 hakijaa haastatellaan Sodankylän kunnanjohtajan virkaan

Sodankylän kunta hakee rohkeaa ja yhteisöllistä kunnanjohtajaa kehittämään Sodankylää yhä vetovoimaisemmaksi ja tunnetummaksi Lapin Tähtikunnaksi. Kunnanjohtajan haku on ollut avoinna helmikuun ajan, ja hakuajan puitteissa  virkaan haki 13 hakijaa.  Yksi hakijoista, Osmo Pieski, on vetäytynyt kunnanjohtajan hausta ennen haastatteluja.

 

Sodankylän kunnanhallituksen nimeämä haastattelutyöryhmä kokoontui maanantaina 11.3.2019 käymään läpi kunnanjohtajaksi hakeneet ja päätti kutsua haastatteluun ehdokkaista Jyrki Mannisen (filosofian tohtori, Sodankylä), Asko Merilän (hallintotieteiden tohtori, Utajärvi), Juri Niemisen (hallintotieteiden maisteri, Public eMBA, Vääksy), Päivi Vauhkosen (kauppatieteiden lisensiaatti, Oulu) ja Kirsi Virtasen (hallintotieteiden maisteri, Jämijärvi).

Kaikki haastateltavat täyttivät kelpoisuusehdot ja haastatteluun valituilla on erityisen vahva kunnallishallinnon - ja talouden osaaminen. Työryhmä haastattelee ehdokkaat maanantaina 18.3.

 

Lopullisen valinnan kaikkien ehdokkaiden välillä tekee kunnanvaltuusto. Kunnanhallitus tekee valtuustolle esityksen virkaan valittavasta henkilöstä huhtikuun aikana. Sodankylän nykyinen kunnanjohtaja Viljo Pesonen jää eläkkeelle 1.7.2019 alkaen.

 

Lisätiedot:

Mikko Pyhäjärvi

Kunnanhallituksen pj.

p. 0400 173 082

 

Pekka Heikkinen

Kunnanvaltuuston pj. 
p. 040 168 0811

Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found