Takaisin
 22.2.2019

Avoin työpaikka: Terveydenhoitajan sijaisuus

Sodankylän kunnan terveysneuvonnassa on haettavana 28.3.2019 klo 12 mennessä
 

TERVEYDENHOITAJAN SIJAISUUS LASTENNEUVOLASSA

 
Sijaisuus 3.6.-29.9.2019
 
Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan opistoasteen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto, terveydenhoitaja. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Eduksi katsomme työkokemuksen ja kokonaisnäkemyksen terveydenhuollosta, erityisesti lastenneuvolatyöstä. Hakijalta odotamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja kykyä toimia itsenäisesti. Valittavalla tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.
 
Lastenneuvolatyö on terveyden edistämistä, sairauksien ennaltaehkäisyä ja varhaistoteamista sekä lapsen kokonaisvaltaista psyykkisen, fyysisen ja sosiaalisen kehityksen seurantaa ja tukemista. Terveysneuvonnassa otetaan huomioon koko perhe, tukien erityisesti varhaista vuorovaikutusta. Lastenneuvolatyöhön kuuluvat alle kouluikäiset lapset ja heidän perheensä. Lastenneuvolassa seurataan kokonaisvaltaisesti lapsen kasvua ja kehitystä säännöllisin terveystarkastuksin. Rokotustoiminta on keskeinen osa lasten tartuntatautien ehkäisyä.
 
Terveyskeskuksessa on käytössä Pegasos-sairauskertomusjärjestelmä. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Ennen sijaisuuden aloittamista tulee esittää lain 759/2004 mukainen todistus. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa. Työsuhteen kesto 4kk, sijaisuudessa noudatetaan koeaikaa, jonka pituus määräytyy määräaikaisuuden perusteella.
 
Sodankylä on savuton, hajusteeton ja päihteetön työpaikka.
 
Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 219234. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.
 
Lisätietoja antaa osastonhoitaja Marja Tuovinen puh. 040-7313738 tai terveydenhoitaja Suvi Ahola puh. 0400-201096, sähköposti: etunimi.sukunimi@sodankyla.fi

Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/terveydenhoitaja-219234-1/
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found