Takaisin
 8.2.2019
uutiskuva

Avoin työpaikka: Sairaanhoitajan sijaisuudet

Sodankylän terveyskeskukseen haetaan 11.4.2019 klo 12.00 mennessä
 

SAIRAANHOITAJIA ERIPITUISIIN SIJAISUUKSIIN sijoituspaikkana vuodeosasto tai akuutti ja kiireetön vastaanotto

 
Työn kuvaus
 
Uusi moderni Sodankylän hyvinvointikeskus avaa ovensa tammikuussa 2020. Hyvinvointikeskukseen sijoittuvat nykyisen terveyskeskuksen toiminnot, hammashoitola, perhekeskus, sosiaalipalveluita, työterveyshuolto Lappica ja laboratorio Nordlab. Hyvinvointikeskuksessa meitä odottaa muun muassa vuodeosaston ja akuutti vastaanoton yhteinen tarkkailuosasto, joten etsimme nuorekkaaseen ja innokkaaseen toimintaympäristöömme sairaanhoitajia eripituisiin sijaisuuksiin.
 
Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä ja aloitteellisuutta. Lisäksi toivomme innovatiivista ja kehittämismyönteistä työotetta. Tehtävän hoitaminen edellyttää kiinnostusta yksilö- ja tiimityöskentelyyn sekä kuntouttavan hoitotyön hallintaa.
 
Työ terveyskeskuksen 30 -paikkaisella vuodeosastolla on monipuolista ja haasteellista hoitotyötä. Työtä tehdään pienryhmässä, joka suunnittelee ja toteuttaa potilaan yksilöllistä ja kokonaisvaltaista hoitoa. Tehtäviin kuuluu muun muassa työvuoronsa aikana vastaavana hoitajana toimiminen.
 
Työ vuodeosastolla on kolmivuorotyötä. Vuodeosastolla hoidetaan vaativaa yleislääkäritasoista sairaanhoitoa sekä kuntoutusta tarvitsevia potilaita. Potilaat ohjautuvat vuodeosastolle terveyskeskuksen akuutti vastaanotolta, sekä erikoissairaanhoidon kaikilta erikoisaloilta.
 
Työ akuuttivastaanotolla on kahdessa vuorossa tapahtuvaa monipuolista, moniammatillista ja haasteellista hoitotyötä. Hoidamme potilaita vauvasta vaariin. Vuonna 2018 olemme kehittäneet hoidontarpeen arviointia ja sairaanhoitajat toteuttavat sitä yhteistyössä lääkäreiden kanssa. Osallistut hoidontarpeen arviointiin sekä työskentelet akuutti vastaanotolla toisen hoitajan työparina. Pidät myös sairaanhoitajan itsenäistä vastaanottoa, jossa teet mm. haavanhoitoja, holter- tutkimuksia sekä leikkauskelpoisuusarvioita.
 
Terveyskeskuksessa on käytössä Pegasos-sairauskertomusjärjestelmä.
 
Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Otamme huomioon myös valmistumisvaiheessa olevat opiskelijat.
 
Tehtävässä edellytetään 1.3.2018 lähtien tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
 
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.
 
Ennen sijaisuuden aloittamista tulee esittää lain (759/2004) mukainen todistus.
 
Sijaisuuksissa noudatetaan koeaikaa, jonka pituus määräytyy määräaikaisuuden perusteella.
 
Sodankylän kunta on savuton, hajusteeton ja päihteetön työpaikka.
 
Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 215661. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.
 
Työsuhteen kesto: 2-9 kk
Työn luonne: Kokoaikatyö, 3-vuorotyö (vuodeosasto), 2-vuorotyö (akuutti ja kiireetön vastaanotto
 
Olemme hakijoihin yhteydessä hakuajan aikana.
 
Lisätietoja antavat
Vuodeosaston vastaava sairaanhoitaja Sirpa Korvanen puh. 040-7384420, sirpa.korvanen@sodankyla.fi ja akuutti ja kiireetön vastaanotto yksikön vs. vastaava sairaanhoitaja Johanna Siirtola puh. 040- 354 0291, johanna.siirtola@sodankyla.fi.  Osastonhoitaja Marika Lehtinen puh. 040-549 5491, marika.lehtinen@sodankyla.fi.

Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sairaanhoitaja-215661-1/
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found