Takaisin
 4.2.2019

Avoin työpaikka: Lähihoitaja, kotihoito

Sodankylän perusturvalautakunta hakee vanhustyöhön 18.2.2019 klo 12.00 mennessä
 

LÄHIHOITAJA, kotihoitoon

 
Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Valittavalla tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Hakijalta odotamme oman työn kehittämishalukkuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja kykyä toimia itsenäisesti. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä ylläpitävää työotetta. Eduksi katsomme työkokemuksen vanhustyössä ja kotihoidossa. Henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus.
 
Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimissa noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa. Kotihoidossa noudatetaan jaksotyöaikaa ja vuoden 2019 ajan on työaikakokeilu, jonka tavoitteena on edistää asiakkaiden aktiivista arkea ja henkilökunnan työssäjaksamista.
 
Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa.
 
Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 759/2004 7 §:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus.
 
Sodankylän kunta on savuton työpaikka.
 
Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain: 215006. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lahihoitaja-215006-1/
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found