Takaisin
 7.1.2019

Avoin työpaikka: Lähihoitaja, kotihoito

Sodankylän perusturvalautakunta hakee vanhustyöhön 23.1.2019 klo 12.00 mennessä

LÄHIHOITAJAA kotihoitoon

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Valittavalla tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Hakijalta odotamme oman työn kehittämishalukkuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja kykyä toimia itsenäisesti. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä ylläpitävää työotetta. Eduksi katsomme työkokemuksen vanhustyössä ja kotihoidossa.

Henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimessa noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Kotihoidossa noudatetaan jaksotyöaikaa ja vuoden 2019 ajan on työaikakokeilu, jonka tavoitteena on edistää asiakkaiden aktiivista arkea ja henkilökunnan työssäjaksamista.

Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, sekä lain 759/2004 7 §:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus.

Sodankylän kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain: 210444. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.


Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/210444
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found