Takaisin
 27.3.2020

Keskustaajaman paikallisliikenne keskeytyy ma 30.3. alkaen, palvelu- ja asiointiliikenne jatkaa toimintaansa Sodankylässä

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne on vaikuttanut merkittävästi kunnan järjestämän paikallisliikenteen asiakasmääriin, eikä vuoroilla ole poikkeustilanteen aikana ollut lainkaan käyttäjiä. Sodankylän keskustaajamassa liikennöivä paikallisliikenne lopettaa liikennöinnin reitillään maanantaina 30.3.2020, jolloin vuoroja ei enää ajeta. Paikallisliikenne jatkaa toimintaansa koulujen alettua 12.8.2020, ellei toisin tiedoteta.

Kunnan järjestämä palvelu-ja asiointiliikenne puolestaan jatkaa toimintaansa nykyisen aikataulun mukaisesti. Palvelu- ja asiointiliikenne on itsenäisesti liikkuvien asiakkaiden kuljetusta asioimaan kuntakeskuksessa ennalta sovitun reitin ja aikataulun mukaan.

Hallituksen linjausten mukaisesti ja koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi, kunta haluaa painottaa, että yli 70 vuotiaille ei suositella liikkumista asiointi- ja palveluliikenteen mukana. Liikennöitsijät sekä asiakkaat voivat tarvittaessa keskenään sopia esim. kauppatarvikkeiden kuljettamisesta. 

Palvelu- ja asiointiliikenteen ajopäivät, liikennöitsijät sekä ajettavat reitit löytyvät alla olevasta kuvasta ja oheisesta liitteestä:
Palvelu- ja asiointiliikenne Kevät 2020Palvelu- ja asiointiliikenne_Kevät 2020.png.

Päivitetty: 7.11.2018 22:05

 Ajankohtaista