Kunnan kesätyöt ja kesätyöseteli

Nappaa kiva kesäduuni!

Sodankylän kunnan kesätöiden ja kesätyösetelien hakuaika alkaa tiistaina 2.3.2021

Sodankylän kunnan kesätöiden ja kesätyöseteleiden  hakuaika on 2.3-19.3.2021. Sodankyläläiset vuosina 2001 – 2005 syntyneet nuoret, jotka eivät kuulu työttömyysturvan piiriin, voivat hakea kunnan järjestämiin kesätöihin.

Kunnan kesätöitä on tarjolla mm. teknisissä palveluissa (esim.nurmikoiden leikkaus, istutusten hoito, aitojen maalaus/rakentaminen)  ja ikäihmisten palveluissa (esim. viriketoiminta, ulkoilutus ja ruokailussa avustaminen).
HUOM: koronatilanne voi vaikuttaa työpaikkojen lopulliseen määrään ja toteutumiseen.

Nuoren kesätyö kestää 1 kuukauden ja palkka on 650 €. Sodankylän kunta pyrkii työllistämään mahdollisimman monta nuorta määrärahan puitteissa.

Kesätyösetelin avulla voi työllistyä yrityksiin ja järjestöihin - tai nuori voi työllistää myös itse itsensä kesäyrittäjänä

Kunnan myöntämän kesätyösetelin avulla sodankyläläiset vuosina 2001 – 2005 syntyneet nuoret voivat työllistyä yrityksiin, kyläseuroihin, yhdistyksiin ja järjestöihin.

Kesätyöseteli on myös mahdollista käyttää kesäyrittäjyyteen, kun yritys perustetaan Sodankylän 4H-yhdistyksen kautta. Lisäksi edellytetään Sodankylän 4H-yhdistyksen järjestämän Yrittäjäkoulutuksen suorittamista. Tästä saa tarkempaa tietoa Sodankylän 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Leo Tossavaiselta, p. 0400 916 811, s-posti etunimi@sukunimi@4h.fi.

Kesätyösetelin arvo yrityksiin työllistyessä ja kesätyöyrittäjyyteen on 300€. Yhdistyksiin ja järjestöihin 350€. Työsuhteen on kestettävä vähintään yhden kuukauden ja sen on noudatettava alakohtaisia työehtosopimuksia.

Sähköinen haku Kuntarekry.fi:n kautta

Kesätöiden ja kesätyösetelien haku tapahtuu Kuntarekry.fi -palvelun kautta, jossa hakuilmoitus ja hakulomake julkaistaan tiistaina 2.3.2021.

Kuntarekry.fi palvelun etusivun kuva

 

.


 

 

Päivitetty: 1.3.2021 17:50

 Yhteystiedot

Sodankylän kunnan työllisyydenhoidon yksikkö

Työnsuunnittelija Merja Laakkonen

p. 040 6845724

No content found

No content found