Kunnan avoimet työpaikat

Löydä se Lappi jota rakastat - tule meille töihin (3).png 

Etsitkö uusia haasteita työelämässä? Haaveiletko Lappiin muutosta? Sodankylä on rohkea, yhteisöllinen ja utelias kunta keskellä Lappia, jossa vallitsee lämminhenkinen  #miesydänsodankylä asenne - tutustu siis avoinna oleviin, innostaviin ja mielenkiintoisiin työtehtäviin alla.

Sivun alalaidasta löydät tällä hetkellä avoinna olevat työpaikkamme.Toistaiseksi voimassa olevien virkojen ja toimien sekä pidempiaikaisten sijaisuuksien hakuprosessissa käytämme Kuntarekry.fi -palvelua, jossa työnhakijat voivat tehdä sähköisen työhakemuksen avoinna oleviin tehtäviimme. Lisäksi ilmoitamme avoimista paikoista kunnan kotisivuilla ja TE-toimiston mol.fi -sivustolla.

Ilmoittautuminen sijaiseksi kunnan yksiköihin

Kun haluat tehdä sijaisuuksia Sodankylän kunnan eri toimintayksiköissä, rekisteröidy www.tyopaiva.fi palveluun. Haemme palvelun kautta sijaisia muun muassa koulujen, päivähoidon ja vanhustenhoidon tehtäviin.

Ohje työpäivä.fi ja työviesti.fi -palvelun käyttöön:

Ensimmäisellä kerralla valitse rekisteröidy käyttäjäksi antamalla lomakkeilla kysytyt tiedot. Kohdasta "työvalmius" valitse ne toimialat joilta haluat saada työtarjouksia, esimerkiksi alakoulun opetus, yläkoulun opetus ja päivähoito. Valitseminen tapahtuu klikkaamalla valittua toimialaa hiiren oikealla näppäimellä, jolloin valinta siirtyy ”Valitsemasi toimiala” laatikkoon. Seuraavana valitse kunnaksi Sodankylä. Tämän jälkeen saat sijaiskutsuja matkapuhelimeesi tekstiviestein. Työvuoroja voi olla yksi tai useampia samassa haussa.

Kun olet rekisteröitynyt Työpäivään, voit tämän jälkeen kirjautua antamillasi tunnuksilla ja muuttaa tietoja tarpeen mukaan.
Muista myös ylläpitää tavoitettavuuskalenteriasi. Jos merkitset itsesi varatuksi, et saa niihin aikoihin kohdistuvia sijaishakuja.

Tarkemmat ohjeet palvelun käytöstä löydät tästä.

 

Päivitetty: 20.9.2019 15:46

 Content Editor

Tyopaiva_logoRGB.JPG 

Tietoa kunta-alan työpaikoista