Palveluohjaus

Perhekeskus sijaitsee Sodankylän Hyvinvointikeskus Sopukan 2. kerroksessa. Perhekeskuksen neuvonta ja palveluohjaus auttavat löytämään oikean tai tarvitsemasi palvelun. Saat meiltä apua, kun tarvitset neuvoa ja tukea arjen pulmatilanteissa. Olet tervetullut niin pienissä kuin isommissa asioissa!

Sodankylän perhekeskuksessa käytössäsi on monikanavainen neuvonta: voit asioida puhelimen, chatin ja sähköpostin välityksellä tai käymällä paikan päällä. Neuvonnassa tehdään alustava arviointi. Samalla katsotaan, onko tarvetta asiakkuuteen. Yhteistyöllä etsimme ja räätälöimme sopivat ja oikea-aikaiset palvelut.

Palveluohjaus

Arkisin

klo 9-11

puh. 0400 694 024

palveluohjaaja@sodankyla.fi

Voit olla palveluohjaukseemme yhteydessä kaikkina vuorokaudenaikoina alta löytyvän Hae apua -napin kautta. Nappia painamalla avautuu sähköinen lomake. Täytä se. Päivystysvuorossa oleva palveluohjaaja vastaa sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. Hae apua -nappia voit käyttää esimerkiksi silloin, kun haluat kysyä neuvoa ja ohjausta tai pohtia arjen haasteita yhdessä ammattilaisen kanssa. Sinut ohjataan tarvittaessa eteenpäin oikealle auttajataholle.

Muistathan, että akuuteissa hätätilanteissa, joissa tilanne vaatii mahdollisesti poliisia tai ambulanssia, ota aina yhteys suoraan hätänumeroon 112. Hätäkeskus välittää tarvittaessa tiedon sosiaalipäivystäjälle.

Hae apua –nappi