Takaisin
 26.8.2021
uutiskuva

Syyskuussa huutokaupataan vanhan terveyskeskuksen sekä entisen Sompion koulun irtaimistoa

Sodankylän kunta järjestää huutokaupat vanhan terveyskeskuksen irtaimistosta torstaina 9.9.2021 sekä entisen Sompion koulun irtaimistosta tiistaina 14.9.2021. Huutokauppameklarina toimii kunnanjohtaja Petri Härkönen.

Vanhan terveyskeskuksen irtaimisto

Terveyskeskuksen irtaimistoon voi tulla tutustumaan 9.9. klo 12-16. Tarjolla on mm. erilaisia ruostumatonta terästä olevia rst-kalusteita, kylmiöitä ja paljon erilaisia kalusteita kuten pöytiä, tuoleja, sänkyjä ja kodinkoneita. Irtaimistosta julkaistaan valokuvia kunnan kotisivuilla lähempänä huutokauppaa.

Varsinainen huutokauppa alkaa 9.9. klo 16.00 terveyskeskuksen etupihalla. Osoite Ratsutie 9.

Entisen Sompion koulun irtaimisto

Sompion koulun tavaroihin voi tulla tutustumaan 14.9. klo 12-16. Tarjolla on mm.  pöytiä, tuoleja ja muita irtokalusteita. Irtaimistosta julkaistaan valokuvia kunnan kotisivuilla lähempänä huutokauppaa.

Varsinainen huutokauppa alkaa 14.9. klo 16.00 entisen Sompion koulun pihalla. Osoite Kaarrostie 10.

Ohjeita huutokauppaan tulijoille

Tavaroihin kannattaa tutustua hyvin etukäteen klo 12-16 välillä. Tavarat on numeroitu ja huudot toteutetaan numeroittain. Huutokaupattavaa tavaraa ei siis erikseen esitellä tai tuoda näytille enää huutovaiheessa.

Maksuvälineinä käy käteinen sekä korttimaksu.

Irtaimistosta julkaistaan valokuvia kunnan kotisivuilla lähempänä huutokauppaa. Seuraa tiedotusta.

Molemmissa huutokaupoissa paikalla on myös kioski, jossa tarjolla makkaraa, leivonnaisia ja kahvia. Kioskin tuotto ohjataan SoPan junioriurheilun hyväksi. Kioskissa käy korttimaksu tai käteinen.

Tervetuloa huutamaan!

Päivitetty: 7.11.2018 22:05