Takaisin
 8.6.2021

Avoin työpaikka: Ympäristötarkastaja

Ympäristötarkastajan viran hakuaikaa jatketaan ajalle 8.6. - 23.6.2021 saakka. Aiemmin tulleet hakemukset otetaan huomioon virkaa täytettäessä.

Sodankylän kunta hallinnoi ympäristönsuojelun yhteistoiminta-aluetta, joka käsittää Sodankylän, Inarin, Muonion, Enontekiön ja Utsjoen kunnat. Ympäristönsuojelun vastuualueella toimii tällä hetkellä neljä viranhaltijaa; ympäristöpäällikkö, ympäristötarkastaja ja määräaikainen ympäristöasiantuntija Sodankylän toimipisteessä sekä Muonion toimipisteessä ympäristötarkastaja.

Haemme nyt yhteistoiminta-alueelle Ivalon toimipisteeseen ympäristötarkastajaa vakinaiseen virkaan ympäristönsuojelun edistämistehtäviin. Ympäristötarkastajat toimivat Sodankylän kunnan teknisen toimialan ympäristönsuojelun vastuualueella ympäristöpäällikön alaisuudessa koko yhteistoiminta-alueella.

Ympäristötarkastajien tehtävät yhteistoiminta-alueella painottuvat ympäristönsuojeluviranomaisen alaisiin valvontatehtäviin (mm. maa-aines-, ympäristönsuojelu- ja jätelaki) sekä lupa- ja ilmoituspäätösten valmisteluun sekä ns. hajajätevesiasetukseen liittyviin tehtäviin ja asiakaspalveluun. Lisäksi tehtävänkuvaan kuuluu muita kunnan ympäristönsuojeluviranomaiselle kuuluvia tehtäviä. Lopullinen tehtävänkuvaus määritellään valittavan henkilön osaamisen ja työkokemuksen perusteella.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistotason tutkinto. Lisäksi työtehtävien hoitaminen edellyttää ajo-oikeutta (B-luokka) ja matkustusvalmiutta yhteistoiminta-alueella sekä maastovalmiutta. Ivalon toimipisteessä käytetään omaa autoa tai vuokra-autoa.


Arvostamme alan lainsäädännön osaamista sekä ympäristöalan työ- ja valvontakokemusta, erityisesti julkishallinnon valvontatehtävistä. Lisäksi arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, asiakaslähtöistä asennetta, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä viestintä- ja tietoteknisiä valmiuksia.

Virkasuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työ-ehtosopimuksen mukaisesti (TS). Viroissa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka täytetään mahdollisimman pian.

Hakemukset tulee toimittaa 23.6.2021 klo 12.00 mennessä Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Lisätietoja antaa ympäristöpäällikkö Teresa Ojala, puh. 040 720 5665, teresa.ojala@sodankyla.fi

Lue alkuperäinen uutinen tästä:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/ymparistotarkastajan-virka-360287/

Lähde: Kuntarekry

Päivitetty: 7.11.2018 22:05