Takaisin
 7.9.2020

Avoin työpaikka: Laitoshuoltaja

Sodankylän kunnan tekninen lautakunta julistaa haettavaksi

LAITOSHUOLTAJAN TOIMEN


Laitoshuoltajan toimi tulee sijoittumaan tilapalveluiden vastuualueelle kuuluviin siivouspalveluihin. Pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat tilapalveluiden vastuulla olevien kiinteistöjen siivous- ja laitoshuolto.

Laitoshuoltajan toimen kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Vaihtoehtoisesti otamme huomioon myös puhtausalasta kiinnostuneet hakijat, jotka ovat työskennelleet alalla mutta ammattitutkinto puuttuu ja haluat suorittaa sen oppisopimuksella. Tehtävän hoitoon edellytetään ajo-oikeutta (vähintään B-luokan ajokortti).

Toimi täytetään toistaiseksi. Palvelusuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Kelpoisuuden osoittavat todistukset ja ansioluettelo liitteenä. Hakuaika päättyy 04.10.2020 klo 12.00. Hakemuksia ei palauteta.Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/laitoshuoltaja-311626-1/
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 7.11.2018 22:05