Yritystoiminnan aloittaminen ja kehittäminen

 

Uuden yrityksen perustaminen

Kunnan elinkeinoasiamies opastaa sinua uuden yrityksen perustamisessa. Apua saat myös Yritystulkki -sivustoltamme. Yritystulkin avulla voit perustaa uuden yrityksen tai kehittää toimivan yrityksen liiketoimintaa. Yritystulkista löydät laskentaohjelmia, lomakkeita, sopimuspohjia ja hyödyllistä tietoa yrityksen arjen eri tilanteisiin. 

Aloittaville yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville palveluita tarjoavat myös Te-toimisto ja Pohjoisimman Lapin Leader ry.

Toimipisteen avaaminen Sodankylään

Suunnitteletko yrityksesi toimipisteen avaamista Sodankylään? Kunnan kehittämisjohtaja ja elinkeinoasiamies opastavat sinua asiasi eteenpäin viemisessä. Kunnan kehitysyhtiö Tähtikunta Oy vuokraa toimitiloja ja toteuttaa myös asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja (esim. teollistamissopimukset). Lisätietoja Tähtikunnan toimitiloista löydät Kaivos.fi -sivustolta. Vapaat teollisuustontit löydät sähköisestä Tonttipörssistämme.

Yritystoiminnan kehittäminen

Apua yritstoiminnan kehittämiseen saat kunnan elinkeinoasiamieheltä sekä Yritystulkki -sivustoltamme. Neuvotaa tarjoavat myös YritysSuomi.fi -verkkopalvelu sekä ProAgria.

Maatalousyrittäjyys

Maaseutupalveluiden henkilökunta opastaa sinua maatalousyrittäjyyteen liittyvissä asioissa. Lisätietoa löydät täältä

Alueelliset yhteistyökumppanit

Sodankylän kunta tekee aktiivista yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa. Paikallisia yrittäjäjärjestöjä ovat Sodankylän yrittäjät ja Sodankylän kauppaisyhdistys.

 

Päivitetty: 3.8.2017 15:32

 Content Editor ‭[2]‬

 Content Editor ‭[1]‬

​Elinkeinoasiamies
Kauko Nurmela
(paikalla ti - to)
p. 0400 291 271

Kehittämisjohtaja
Jukka Lokka
p. 040 146 0448

Kunnanjohtaja
Viljo Pesonen
p. 040 161 4430

Tähtikunta Oy:n toimitusjohtaja
Timo Lohi
p. 040 525 4292

Käyntiosoite:
Sodankylän kunnanvirasto
Jäämerentie 1
99601 Sodankylä
näytä sijainti kartalla

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@sodankyla.fi

No content found