Sodankyläviikko

Sodankyläviikko_otsikkokuva.jpg 

Sompion suvessa tapahtuu ​27.6. - 3.7.2016

Kesätapahtuma on viikon mittainen taide- ja kulttuuritapahtuma, joka järjestetään 27.6. – 3.7.2016 välisenä aikana Sodankylän taajamassa ja sivukylissä.  Tapahtuma kokoaa yhteen sodankyläläiset eri toimijaryhmät toteuttamaan yhteisöllistä, vuorovaikutteista ja osallistavaa tapahtumaa Sodankylässä.

Toteuttajina ovat kunnan lisäksi eri järjestöt, yritykset, ryhmät sekä yhteisöt. Jokainen toimija vastaa omalta osaltaan ohjelman ja palveluiden suunnittelusta, sisällöstä ja toteutuksesta.

Tapahtuman päätavoitteena on

  • Lisätä kunnan ja eri toimijoiden yhteistyötä  tapahtumien suunnittelussa, toteuttamisessa ja kehittämisessä sekä tuoda uusia ideoita sekä toimintatapoja koko kunnan alueelle.
  • Järjestää tapahtuma, jossa esitellään kattavasti Sodankyläläistä kulttuuritarjontaa ja osaamista niin kuntalaisille, matkailijoille kuin satunnaisille kävijöille
  • Tiivistää yhteisöllisyyden merkitystä palveluiden tuottajien toimijoiden kesken.
  • Parantaa sodankyläläisen kulttuurin näkyvyyttä oman kunnan alueella sekä laajemmin maakunnassa. 


Tapahtumaviikko alkaa juhannusjuhlilla kotiseutumuseolla juhannuspäivänä klo 12.00. Viikon aikana mukaan ilmoittautuneet yhdistykset järjestävät erilaisia tapahtumia mm; perinnetyöpajoja, taidenäyttelyitä, yhteislaulutilaisuuksia, tanssikursseja, toiminnan esittelyjä, konsertteja, toimintanäytöksiä, nukketeatteria, kokkauskilpailuja, uistelun kunnanmestaruuskisat, yöttömän yön ravit jne. unohtamatta Porttikosken lavatansseja.

Tapahtuman ohjelma 

Suurin osa Sodankyläviikon tapahtumista on maksuttomia, osalle kursseja ja retkiä on osallistumismaksu ja/tai ennakkoilmoitautuminen.

Tutustu ohjelmaan:
Sodankyläviikko ohjelma, lyhyt
Sodankyläviikko ohjelma, pitkä

 

Päivitetty: 22.6.2016 17:30

 Ajankohtaista

No content found

 Content Editor

​Tapahtuman koordinoinnista vastaa Sodnakylän kunnan kulttuuritoimi

Kulttuurisihteeri Merja Leinonen, p. 0400 535 652

etunimi.sukunimi@sodankyla.fi

Linkit

No content found