Minivaihtovuosi Sodankylässä - pääsiäiskampanja 2020

Tuulille.pngSodankylä lanseeraa #vaihtovuosisodankylässä-konseptin kaikkien saataville

Sodankylän kunta lanseeraa Matka 2020 -messuilla sivuston, jonka avulla jokainen voi suunnitella oman vaihtovuotensa Sodankylässä. Pääsiäiskampanjassa houkutellaan erityisesti hoitoalan ammattilaisia tarjoamalla viikon ylimääräinen majoitusetu!
 
Sodankylän kunta lanseeraa Matka 2020 -messuilla konseptin, jolla vaihtovuosi Sodankylässä on mahdollinen kaikille halukkaille. Vaihtovuosi Sodankylässä -sivusto kokoaa keskitetysti yhteen paikkaan tiedot, mitä Sodankylään muuttaja tarvitsee muuttopäätöstä tehdessään: avoimet työpaikat, asunnot, tiedot kouluista ja päiväkodeista sekä muista tarvittavista palveluista. Tarvittaessa muuttajaa autetaan kunnasta myös henkilökohtaisesti. 

 

Haluamme houkutella ihmisiä viettämään oman lyhyemmän tai pidemmän vaihtovuotensa Sodankylässä.  Kunnassa on tarjolla töitä laajasti etenkin hoitoalalla, kaivosalalla ja matkailualalla työskenteleville ja myös etätyöt hoituvat helposti nopeilla nettiyhteyksillä. Vakinaisten tehtävien lisäksi kunnassa on paljon sijaisuuksia. Ja ehkäpä lyhyempi “vaihto” innostaa miettimään myös pysyvämpää elämänmuutosta,  sanoo henkilöstöpäällikkö Minna Seppälä.


Konsepti on saanut inspiraationsa Fernándezin tubettajaperheen elämänmuutoksesta kertovasta Vaihtovuosi Sodankylässä -somerealitysarjasta, joka on herättänyt suuren suosion katsojien keskuudessa.  #vaihtovuosisodankylässä-sarjan sisältöjä on katsottu ensimmäisen viiden kuukauden aikana eri somekanavista jo yli 23 miljoonaa kertaa ja ansaitun median näkyvyyden arvoksi on laskettu yli 440 000 euroa. Sarjan  päätavoite on kertoa lapsiperhearjesta, palveluista ja mahdollisuuksista Sodankylässä sekä houkutella sitä kautta ihmisiä ajattelemaan Sodankylää työskentely- ja asumiskuntana. 

Minivaihtovuoden voi aloittaa vaikka jo tulevana pääsiäisenä. Silloin tarjoamme nopeimmille hoitoalan hakijoilla mahdollisuuden viettää työrupeaman yhteydessä ylimääräisen viikon Lapin kimppakämpässä ilmaiseksi, Seppälä räväyttää.

Seuraa myös Fernándezin perheen elämää Sodankylässä Äidin puheenvuoron kanavista. Vaihtovuosi Sodankylässä -somerealitysarja jatkuu 31.7.2020 saakka.

 

LISÄTIEDOT JA TIEDUSTELUT:

Sodankylän kunnan ikäihmisten yksiköiden työpaikat

Osastonhoitaja Maaret Siikaluoma, p. 040 739 2320, vanhustyonrekry@sodankyla.fi
(ikäihmisten yksiköiden yhteydenotot keskitetysti Hannuksenkartanon osastonhoitajan kautta)

Sodankylän kunnan perusterveydenhuollon työpaikat

Akuutti ja kiireetön / osastonhoitaja Marika Lehtinen, p. 040 549 5491, marika.lehtinen@sodankyla.fi
Tarkkailu (vuodeosasto) / vs. osastonhoitaja Sirpa Korvanen, p. 040 738 4420 , sirpa.korvanen@sodankyla.fi

 

LUE LISÄÄ:

Asuminen Sodankylässä
Töihin Sodankylään 
Koulut, harrastukset, vapaa-aika

Päivitetty: 23.11.2020 12:57

 Ajankohtaista

No content found

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found