Tapahtuman tiedot

Takaisin
 12.10.2019 14:00Lapin koulutuskeskus REDU:n, Sodankylän toimintayksikön opetuskeittiössä, osoite Kaarrostie 12.
Koulutukset ja luennot

Tapahtumakuva

Kauneimmat juhlakakut-kurssi

Tule oppimaan kauniin täytekakun valmistamisen salat suositulle Kauniit juhlakakut-kurssillemme! Kurssilla opimme täytekakun tasaisen kreemityksen sekä kauniiden valumakuorrutusten salat. Kakut koristellaan herkullisilla marengeilla, jotka myös valmistamme kurssilla itse. Valmistaudu syksyn ja talven juhliin iloisessa seurassamme! Tervetuloa!

- Kurssilla opettelemme kauniin ja tasaisen täytekakun valmistamisen ja kuorruttamisen voikreemillä. Jokainen kurssilainen saa Sarin yksityiskohtaiset ohjeet täytekakun pohjan valmistamiseen ja sen täyttämiseen. Kakku valmistetaan kotona ja tuodaan mukana kurssille kuorrutettavaksi ja koristeltavaksi.

- Kuorrutetut kakut koristellaan marengein ja suklaavalumin. Marengit ja suklaaganache valmistetaan kurssilla.

- Kurssille voivat osallistua kaikki kiinnostuneet eikä aiempaa kokemusta välttämättä tarvitse olla.

- Kurssi järjestetään Lapin koulutuskeskus REDU:n, Sodankylän toimintayksikön opetuskeittiössä, osoite Kaarrostie 12.

- Kurssin hinta on 60e. Kurssihinta sisältää kurssipäivänä käytettävät tarvikkeet ja materiaalit sekä kakkukahvit. Jokainen saa mukaansa kurssilla valmistamansa kakun kotiin vietäväksi.

- Kurssi kestää 3-4 tuntia.

- Opettajana toimii Hässäkästä tuttu Sari Poikajärvi-Mustonen.

- Kurssille voidaan ottaa enintään 8 osallistujaa, mutta kurssin täytyttyä voi vielä ilmoittautua sähköpostitse varasijoille.

- Kurssin vähimmäisosallistujamäärä on 8 henkilöä. Mikäli kurssi perutaan/siirretään vähäisen osallistujamäärän tai muun pakottavan syyn (esim. sairastapaus) vuoksi, osallistumismaksu palautetaan.

- Kurssi varataan verkkokaupassa ja maksetaan ilmoittautumisvaiheessa. Huom! Valitse toimitustavaksi nouto! Osallistuminen täytyy perua viimeistää 14 vrk ennen kurssin alkua, tällöin kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Mikäli osallistumista ei ole peruutettu ajoissa, kurssimaksua ei palauteta.

- Kurssilleosallistujat saavat n. 2 viikkoa ennen kurssin alkua tarkemmat tiedot kurssin sisällöstä ja ohjeet kakkupohjan valmistamiseen, kakun täyttämiseen sekä kurssille saapumiseen sähköpostitse.

- Kurssilaisille myönnetään -20% alennus kurssin aikana tehdyistä ostoksista (myös kaikki verkkokaupan tuotteet).

Sarin upeita kakkuja ja koristeita voit käydä ihailemassa täällä.
Järjestäjä: Pieni leivontapuoti
Pääsymaksu: 60,00 €
Lue lisää tapahtumasta tästä: https://www.pienileivontapuoti.fi/epages/pienileivontapuoti.sf/fi_FI/?ObjectID=53406275
Päivitetty: 7.11.2018 22:10

Tiedostot

No content found