Tapahtuman tiedot

Takaisin
 28.2.2019 20:00Yökerho Karhu
Tanssi, teatteri ja muu esittävä taide

Stand Up Show: Antti Haapala & Arimo Mustonen

To 28.2. Antti Haapala & Arimo Mustonen

Vuodesta 2011 stand uppia tehnyt Antti Haapala on positiivista energiaa hehkuva koomikko, jonka uran nousukiito on ollut vähintään yhtä nopea kuin Antin ajatuksenjuoksu. Elämän karismalla varustettu Antti onkin tuttu näky Suomen stand up -klubeilla, festivaaleilla, sekä yritysten juhlatilaisuuksissa.

Komiikassaan Antti yhdistää aimo annoksen nerokkuutta yksinkertaisiin asioihin tavalla, joka saa totisimmankin suupielet kääntymään ylöspäin. Yksinkertaisuus kumpuaa miehestä itsestään, mutta nerokkuuden lähdettä ei ole pystytty paikallistamaan. Antin keikat ovat energiatasoltaan huippuluokkaa, joten tämä vesseli toimii parhaiten paikanpäällä nautittuna.
Stand up -koomikko Arimo Mustonen on yli 3000 stand up -tilaisuudessa esiintynyt ja stand-up-kiertueita tehnyt kaiken kansan naurattaja.

Arimo ei kiroile, hän on superhauska ja sovittaa esityksensä kuhunkin iltaan juuri sopivaksi. Vitsit käsittelevät aiheita vauva-ajasta vanhuuteen, mukaan pääsevät myös teinit, vauvat ja vaimo.

K16 | Liput 10€

Karaokea keikan jälkeen! (K18)

Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Järjestäjä: Lapland Hotel Luostotunturi
Pääsymaksu: 10,00 €
Lue lisää tapahtumasta tästä: https://www.laplandhotels.com/FI/kalenteri/tapahtumat/luostotunturi/stand-up-show-antti-haapala-arimo-mustonen.html
Päivitetty: 7.11.2018 22:10

 Ajankohtaista

No content found

Tiedostot

No content found