Palveluohjaus

Perhekeskuksen neuvonta ja palveluohjaus auttavat löytämään oikean tai tarvitsemasi palvelun. Saat meiltä apua, kun tarvitset neuvoa ja tukea arjen pulmatilanteissa.  Olet tervetullut niin pienissä kuin isommissa asioissa! 

 

Sodankylän perhekeskuksessa on käytössäsi monikanavainen neuvonta. Voit asioida puhelimen, chatin ja sähköpostin välityksellä tai käymällä paikan päällä. Neuvonnassa tehdään alustava arviointi. Neuvontapalvelut voidaan toteuttaa niin, ettei synny asiakkuutta. Palveluvalikko ei ole valmis vaan sinun ja verkostojen yhteistyöllä etsitään ja räätälöidään sopivat ja oikea-aikaiset palvelut. 

Hae apua –nappi   

Voit olla yhteydessä kaikkina vuorokaudenaikoina kunnan nettisivujen Hae apua - napin kautta sähköisellä lomakkeella, johon päivystysvuorossa oleva palveluohjaaja vastaa sinulle kolmen arkipäivän kuluessa. Hae apua- nappia voit käyttää esimerkiksi, kun haluat kysyä neuvoa ja ohjausta tai pohtia arjen haasteita yhdessä ammattilaisen kanssa. Sinut ohjataan tarvittaessa eteenpäin oikealle auttajataholle.  

Akuuteissa hätätilanteissa, mikäli tilanne vaatii mahdollisesti poliisia tai ambulanssia, ota yhteys suoraan hätänumeroon 112. Hätäkeskus välittää tarvittaessa tiedon sosiaalipäivystäjälle.  

Päivitetty: 6.10.2021 12:55

 Ajankohtaista

No content found

 Content Editor

Palveluohjaaja
p. 0400 694 024
kello 9-11.30
E-mail: palveluohjaaja@
sodankyla.fi

Käyntiosoite: 
Hyvinvointikeskus Sopukka
Perhekeskus, 2. kerros
Karistamontie 4
99600 Sodankylä

Postiosoite:
Sodankylän Hyvinvointikeskus Sopukka
Perhekeskus
Karistamontie 4
99600 Sodankylä

 


Tiedostot

No content found