Ikäihmisten itsehoito

 

ITTE-pisteessä voit asioida omatoimisesti

Itte-piste on Hannuksenkartanossa toimiva itsepalvelupiste. Esillä on monipuolisesti tietoa eri aiheista ikäihmisille ja mallikappaleita erilaisista apuvälineistä kotona asumisen tueksi. Pisteessä voi mitata verenpaineen, verensokerin ja noutaa laboratorion näytteenottopakkauksen. Itte-piste on avoinna arkisin klo 8-15. 

Itte-pisteessä  on myös Virtu-piste. Virtu-piste on virtuaalinen sosiaali- ja terveyspalvelukeskus, joka takaa luottamuksellisen videoyhteyden henkilökohtaistenkin sosiaali- ja terveysasioiden hoitoon. Hannuksenkartanon Virtu-pisteestä lähetetään mm. ikäihmisille suunnattuja virtuaalisia infotilaisuuksia sivukyliin. Ilmoitamme infotilaisuuksista tapahtumakalenterissamme.

Maksuton seniorikuntosali

Hannuksenkartanossa sijaitseva kuntosali on tarkoitettu Sodankylän senioriväestölle. Sodankylän Vanhustenkotiyhdistys ry ylläpitää seniorikuntosalia sekä vastaa kuntosalilaitteiden hankinnasta ja kunnossapidosta. 

Kuntosalin käyttö on maksutonta ja jokaiselle vuorolle on nimetty vastuuhenkilö. Ota rohkeasti yhteyttä vuoron vastuuhenkilöön ja kysy heidän toiminnastaan. Kuntosalin käyttövuorojen aikataulut ja vastuuhenkilöt löydät tältä sivulta kohdasta lisätiedot.

 

Päivitetty: 20.12.2018 12:43

 Ajankohtaista

No content found

 Yhteystiedot

​Käyntiosoite:
Hannuksenkartano
Kurunokantie 5
99600 Sodankylä
näytä sijainti kartalla

Lisätietoa

No content found

Linkit

No content found