Takaisin
 5.12.2017

Hyvinvointikeskuksen työmaa hiljenee sydäntalveksi, keväällä työmaalla näkyy jo YIT:n yritysilme

Sodankylän hyvinvointikeskuksen  elinkaarihanke on aloitettu syksyllä 2017 ja työt ovat edenneet suunnitellun aikataulun mukaisesti. Varsinainen rakennustyömaa hiljenee sydäntalveksi. Talvitauon aikana rakennetaan varastointi- ja muita tuotannon vaatimia tiloja. Hyvinvointikeskuksen rakennusvaihe jatkuu rungon nostamisella maaliskuussa 2018.

Kevät tuo mukanaan uuden ilmeen työmaalle, kun Lemminkäinen sulautuu YIT:hen
Sodankylän kunta on tehnyt sopimuksen hyvinvointikeskuksen rakentamisesta elinkaarimallin mukaisesti  Lemminkäinen Talo Oy:n kanssa. Vuodenvaihteessa Lemminkäinen ja YIT yhdistyvät yhdeksi yhtiöksi ja ottaa käyttöön YIT:n yritysilmeen.  Lemminkäisen nimi tulee poistumaan niin työmaakyltistä, koneista kuin työntekijöiden vaatteistakin ja tilalle tulee uuden YIT:n ilme. Toiminta työmaalla jatkuu samalla organisaatiolla ja samoilla suunnitelmilla, eli työmaan etenemiseen mahdollinen sulautuminen ei tule vaikuttamaan millään tavalla.

Uuden hyvinvointikeskuksen toiminta alkaa vuoden 2020 alussa
Metsävainion alueelle sijoittuvalla työmaalla on syksyn aikana saatu valmiiksi esimerkiksi anturat, paikallavalusokkeleita sekä suurin osa sokkelielementtien asennuksista. Myös paikalla valettu väestönsuoja on lähes valmiina. Seuraavien vaiheiden suunnittelu ja valmistelu jatkuu läpi investointivaiheen, vaikka itse rakennustyömaa hiljenee talveksi. Hyvinvointikeskus avataan vuoden 2020 alussa.

Päivitetty: 31.8.2018 12:31

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found