Takaisin
 23.11.2017
uutiskuva

Osallistumalla Joulupallo-kampanjaan autat vähävaraisia Sodankyläläisiä perheitä

Joulupallo –kampanja on hyvän mielen tempaus. Kutsumme kaikki mukaan tuomaan joulumieltä sodankyläläisiin koteihin! Joulu on monelle lapselle vuoden tärkein juhla ja Joulupallo – kampanjan avulla voimme lahjoittaa iloa moniin perheisiin.

AA Sakatti Mining Oy yhdessä Sodankylän sosiaalipalvelujen kanssa järjestävät Joulupallo – kampanjan, jonka tavoitteena on tukea sodankyläläisiä lapsiperheitä jouluna 2017. Nyt kaikilla kuntalaisilla ja yrityksillä on mahdollisuus lahjoittaa vähävaraisten lapsiperheiden lapsille joulupaketteja ilostuttamaan joulua.

Voit osallistua kampanjaan hakemalla joulupallon joulukuusesta, joka on sijoitettuna Sodankylän kirjaston aulaan 20.11.-8.12. Jokainen numeroitu pallo sisältää tiedon lahjan saajasta, sukupuolen ja iän, esim. P 9v tai T 14v. Lahjojen saajia ei voi tunnistaa. Lahjan antaja päättää itse millaisen lahjan haluaa lapselle antaa. Myös lahjakortit ovat tervetulleita. Lahjat joulupallon kanssa on toimitettava Sodankylän sosiaalitoimistoon tai Sodankylän kirjastoon ma 11.12. mennessä. Sosiaalitoimisto varmistaa lahjojen perille pääsyn.

Joulupallot on askarrellut Aleksanteri Kenan sekä Sompion koulun ykkösluokkalaiset. Kiitos pienten tonttujen useat lapsiperheet voivat saada hieman iloa jouluun. AA Sakatti Mining Oy haastaa myös muut paikalliset yritykset hakemaan kuusesta oman joulupallon ja hankkimaan Sodankylän lapsille joululahjoja. 

Osallistu kampanjaamme – tule mukaan auttamaan ja jakamaan joulumieltä!

Yhdyshenkilöt:         
Maria-Leena Törmänen, p. 040 721 5245, marja-leena.tormanen@sodankyla.fi
Raija Kumpula, p. 040 836 4264, raija.kumpula@sodankyla.fi

Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found