Takaisin
 20.11.2017

Sodankylän kunta otti käyttöön chat -palvelun kotisivuilla

Sodankylän kunta on ottanut käyttöön chat-palvelun kotisivuillaan www.sodankyla.fi maanantaista 20.11.2017 alkaen. Chat-palvelussa kuntalainen voi ottaa yhteyttä neuvonnan asiakaspalvelijaan verkossa reaaliaikaisesti keskustellen. Chat-palvelun käyttöönotto on osa neuvontapalveluiden laajempaa kehittämistä, ja mahdollistaa matalan kynnyksen yhteydenotot kuntaan monikanavaisesti sekä auttaa oikeaan palveluun ohjautumisessa ja helpottaa tiedonsaantia.

Palveluaikoja ja -kanavia uudistettiin kuntalaiskyselyn perusteella
Chat-palvelun käyttöönoton yhteydessä kunnanviraston neuvonnan palveluaikoja päivitetään. Kunnanviraston aukioloaikatarpeita selviteltiin kuntalaiskyselyllä aikaisemmin syksyllä. 20.11.2017 alkaen kunnanviraston neuvonta on avoinna maanantaista torstaihin klo 9-15 ja perjantaisin 9-14.  Chat -palveluun vastaa ensisijaisesti neuvonnan palvelusihteeri neuvontapisteen aukioloaikoina. Kun kuntalainen menee Sodankylän kunnan kotisivuille, chat-ikkuna aukeaa sivun oikeaan alareunaan.  Palveluaikojen ulkopuolella, tai asiakaspalvelijan ollessa varattuna, kuntalainen voi lähettää kysymyksensä chat-palvelun kautta neuvontaan ja siihen vastataan neuvonnan aukioloaikana.

Kunnanvirasto on avoinna ma-to 8-16 ja pe 8-14. Kunnanviraston asiantuntijoille kannattaa varata asiointiaika, yhteystiedot voi tarkistaa kunnan kotisivuilta.

Kunnanviraston neuvonnasta saa palvelua monikanavaisesti
Kunnanviraston neuvonnassa voi chatin lisäksi asioida perinteisesti paikan päällä, puhelimitse ja sähköpostitse. Chat-palvelun lisäksi uutena viestintäkanavana otettiin käyttöön Whatsapp-viestit.

Neuvonnan asiakaspalvelupisteessä voi esimerkiksi varata kunnanviraston kokoustiloja ja toimittaa kirjaamoon osoitettuja virallisia asiakirjoja. Neuvonnan tehtävänä on ohjata ja neuvoa kuntalaisia kunnan palveluiden käyttämisessä.

Kunnanviraston neuvonnan yhteystiedot, ma-to 9-15 ja pe 9-14:
Käyntiosoite: Jäämerentie 1
Puhelin / Whatsapp: 0400 618 870
Sähköposti: neuvonta@sodankyla.fi
Chat: www.sodankyla.fi

Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found