Takaisin
 21.3.2017

Sodankylän kunnassa on otettu käyttöön yrityksille maksuton yritysrekisteri

Yritysrekisterin käyttöönotto

Yritysrekisterin käyttöönottoon on kaksi eri vaihtoehtoa

1. Mikäli löydät oman yrityksesi rekisteristä, olet saanut tunnukset sähköpostiisi, sillä rekisteriin on syötetty niiden yritysten tietoja, joiden sähköpostiosoite oli vanhassa rekisterissä. Heille on lähetetty kaksi uutiskirjettä, joissa annetaan ohjeet tietojen päivittämiselle. Kirjaudu sisään rekisterin kohdasta valikko, kirjaudu sisään, jonka jälkeen pääset muokkaamaan oman yrityksesi tietoja. Jos yrityksesi löytyy uudesta rekisteristä, mutta et ole saanut tunnuksia sähköpostiin, tarkistathan nykyisessä rekisterissä näkyvän sähköpostin. Mikäli sähköpostiosoite ei ole enää voimassa, ota yhteyttä alla olevaan numeroon tai sähköpostiosoitteeseen.

2. Mikäli yrityksen sähköpostiosoitetta ei ole ollut aiemmassa rekisterissä tai yritys on kokonaan uusi, pääset luomaan tunnukset rekisterin kautta kohdasta valikko, lisää uusi yritys. Rekisteröitymistä vaativien tietojen syöttämisen jälkeen lomake lähtee väärinkäytösten estämiseksi hyväksyttäväksi. Hyväksymisen jälkeen saat viestin, jossa ohjataan viimeistelemään yritykset tiedot.

 

Rekisteriin syötettäviä tietoja

Huolehdithan, että järjestelmässä on kaikki yrityksen yhteystiedot sähköposteineen. Lisäksi valitse toimialavalikosta kaikki yritystoimintaasi koskevat toimialat, jotta varmistat yrityksen tietojen löytymisen toimialahaulla. Järjestelmään voit myös syöttää lyhyen ja pitkän kuvauksen yrityksesi toiminnasta, aukioloajat sekä käytössä olevien sosiaalisen medioiden logot. Paremman näkyvyyden varmistamiseksi on suositeltavaa lisätä myös kuvia tai videoita.  Rekisteristä kohdasta valikko, muokkausohje, löydät videon, jossa näkyy tietojen syöttäminen. Voit myös tarvittaessa olla yhteydessä alla olevaan numeroon tai osoitteeseen.

 

Huomioitavaa

Rekisteri löytyy osoitteesta www.sodankylanyritykset.fi.

Rekisterin hyödyllisyys riippuu sinne syötettyjen tietojen määrästä. Onkin tärkeää, että kaikki yritykset täyttävät omat tietonsa, jotta saadaan mahdollisimman kattava ja toimiva rekisteri.

Järjestelmä pyytää vuosittain päivittämään tiedot rekisteriin. Huolehdithan, että tiedot ovat ajan tasalla. Asiakkaat ja yhteistyökumppanit kiittävät.

Mikäli havaitset rekisterissä puutteita tai ongelmia, ole yhteydessä numeroon 040 746 9776 tai osoitteeseen jatta.nousiainen@sodankyla.fi.  Palaute on ensiarvoisen tärkeää, jotta saamme rekisteristä kaikkia palvelevan kokonaisuuden.

Päivitetty: 9.8.2016 15:53

Tiedostot

No content found