Takaisin
 12.12.2016

Avoin työpaikka: Terveyskeskuslääkäri

Sodankylän terveyskeskuksen

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRAN hakuaikaa jatketaan 30.12.2016 klo 12.00 saakka

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto, mutta huomioimme haussa myös yleislääkärin oikeudet omaavan laillistetun lääkärin. Työterveyshuoltoon pätevöittävä koulutus katsotaan eduksi. Palkkaus määräytyy kunnallisen lääkärisopimuksen mukaisesti. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa.

Terveyskeskuksessa on yhteensä 8 lääkärin virkaa, joista yksi vastaa työterveyshuollosta. Terveyskeskuksessa käyvät pitämässä vastaanottoja myös kardiologi, geriatri, radiologi ja psykiatri. Terveyskeskuksessa on 30-paikkainen akuuttihoitoon ja kuntoutukseen painottuva vuodeosasto ja kotisairaalatoiminta on käynnistymässä vuoden 2017 alussa. Päivystys toimii omassa terveyskeskuksessa vuoden kaikkina päivinä klo 8-21. Yöaikainen päivystys on Lapin keskussairaalassa Rovaniemellä.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 121736 (tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla kirjaamo@sodankyla.fi). Kirjalliset hakemukset liitteineen pyydetään lähettämään osoitteeseen Sodankylän kunta, Perusturvalautakunta, PL 60 (Jäämerentie 1), 99601 Sodankylä. Virkaan valitun on, kuukauden kuluessa valinnasta tiedon saatuaan, ilmoitettava viran vastaanottamisesta sekä esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinnassa noudatamme 6 kk:n koeaikaa. Aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan.

Sodankylän kunta on savuton työpaikka.


Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/121736
Lähde: Kuntarekry
Päivitetty: 2.10.2017 10:25

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found