Takaisin
 19.9.2016

Kutsu yleisö- ja tiedotustilaisuuteen: Sodankylän lentokentän alueen Arktinen ilmailu- ja tutkimuskeskus

​Kutsumme Teidät Sodankylän arktisen testausympäristön kehittämishankkeen (DATES) järjestämään avoimeen yleisö- ja tiedotustilaisuuteen tiistaina 20.9. klo 17-19, joka pidetään Valtuustosalissa Sodankylän kunnanvirastolla.

Tilaisuudessa esitellään Sodankylän lentokentän alueen Arktisen ilmailu- ja tutkimuskeskus kehittämisympäristön kehitysnäkymiä, tulevaisuuden mahdollisuuksia elinkeinoelämälle sekä käynnissä olevia toimenpiteitä ja käynnistyviä tutkimushankkeita alueella. Paikalla Kunnanjohtaja Viljo Pesonen, Kehittämisjohtaja Jukka Lokka, Projektipäällikkö Heikki Heinonen, Lentopaikan päällikkö Kari Korvanen sekä tiede- ja tutkimusalan asiantuntijana Ryhmäpäällikkö Timo Sukuvaara Ilmatieteen laitoksen Lapin ilmatieteellisestä tutkimuskeskuksesta.

Lisätiedot:
Projektipäällikkö Heikki Heinonen,
puh. 040 719 2820, heikki.heinonen@sodankyla.fi


Sodankylän Arktinen ilmailu- ja tutkimuskeskus kehittämisympäristössä lentokentän alueella kehitetään ympärivuotista arktista testaus-, olosuhde- ja tutkimusyhteistyötä ja -toimintaa.

Sodankylän arktisen testausympäristön kehittämishanke (DATES) on Sodankylän arktisen testaus- ja palvelutoiminnan kehittämisohjelman ensimmäinen osahanke, joka hyödyntää pohjoisia olosuhteita elinkeinorakenteen monipuolistamiseksi. Lue lisää: http://dates.airportsodankyla.fi

Päivitetty: 9.8.2016 15:53

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found