Takaisin
 4.4.2022
uutiskuva

Kunnan kesätyöt ja kesätyösetelit haussa huhtikuussa

​Sodankylän kunnan kesätöiden ja kesätyöseteleiden hakuaika on 4.4.-30.4.2022. Kunnan järjestämiä kesätöitä voivat hakea sodankyläläiset vuosina 2002-2006 syntyneet nuoret.

Kesätöiden haku tapahtuu Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Kesätyöpaikat tulevat hakuun 4.4.2022. Hakuilmoitukseen voi merkitä toiveen, mistä yksiköstä toivoo ensisijaisesti töitä.

Työsuhteen pituus on 1 kuukausi (kesä- tai heinäkuu), palkka on 650 euroa. Sodankylän kunta pyrkii työllistämään mahdollisimman monta nuorta määrärahojen puitteissa.

Kunta tarjoaa kesätöitä seuraaviin tehtäviin:

  • Ateria- ja puhtauspalvelut: ruuan valmistukseen ja astiahuoltoon liittyvät tehtävät kunnan eri toimipisteissä, siivouksessa avustaminen kunnan eri yksiköissä.
  • Liikunta-ja vapaa-aikapalvelut: museoavustajan tehtävät, etsivä nuorisotyö, uimakoulussa avustavat tehtävät, työpajatoiminta.
  • Toimitilapalvelut: kiinteistöjen huoltotöiden avustaminen, viheralueiden kunnossapito, nurmikon leikkaus, maalaustyöt.
  • Kirjastopalvelut: muun muassa aineiston järjestelytehtävät.
  • Varhaiskasvatus: lasten perushoidossa avustaminen ja eri toiminnoissa mukana oleminen / avustaminen.
  • Hoiva-avustajan tehtävät: ikäihmisten palveluiden sekä kehitysvammapalveluiden asiakkaiden avustaminen esim. ruokailuissa, ulkoilutuksessa, keskusteluseurana, myös pienimuotoiset siivoustehtävät.

HUOMIOKoronatilanne voi vaikuttaa työpaikkojen lopulliseen määrään ja toteutumiseen.

Kesätyösetelin avulla voi työllistyä yrityksiin ja järjestöihin

Kunnan myöntämän kesätyösetelin avulla sodankyläläiset vuosina 2002-2006 syntyneet nuoret voivat työllistyä yrityksiin, kyläseuroihin, yhdistyksiin ja järjestöihin.

Kesätyösetelin arvo yrityksiin työllistyessä on 300 euroa. Yhdistyksiin, järjestöihin ja kyläseuroihin työllistyessä 350 euroa. Työsuhteen on kestettävä vähintään yhden kuukauden.

Kesätyöseteliä haetaan ottamalla yhteyttä kunnan työllisyydenhoidon yksikköön:
merja.laakkonen@sodankyla.fi tai puhelimitse 040 684 5724.

Lisätietoja:
Sodankylän kunnan työllisyydenhoidon yksikkö
Merja Laakkonen
merja.laakkonen@sodankyla.fi
Työnsuunnittelija
p. 040 684 5724


Päivitetty: 7.11.2018 22:05