Takaisin
 21.4.2016

Sodankylän vanhempainyhdistys ry palkittiin

Sodankylän vanhempainyhdistys ry:lle ojennettiin keskiviikkona 20.4.2016 Suomen vanhempainliiton diplomi 'Kuukauden vanhempainyhdistys'.
 
Vanhempainliitto perusteli tunnustusta seuraavasti: 
"Perusteina tunnustukselle on monipuolinen ja nopeasti yhdistyksen perustamisen jälkeen käynnistynyt, vanhempia innostava ja osallistava toiminta, joka on näkyvää ja kuuluvaa koko kunnassa. Yhteistyö koulujen kanssa toimii hyvin, yhdistyksen toiminta tunnustetaan ja siihen kannustetaan mukaan aktiivisesti paitsi vanhempainyhdistyksen luottamushenkilöiden toimesta, myös koulujen rehtoreiden ja sivistystoimen myötä. Yhteistyötä tehdään aktiivisesti paikallisten järjestöjen ja yritysten kanssa mm.  varainkeruuseen sekä erilaisten tapahtumien ja koulutusten järjestämiseen liittyen."
 
Sodankylän vanhempainyhdistys ry koostuu mm. Sodankylän koulujen vanh.toimikuntien & -tiimien jäsenistä (Sompion koulu, Aleksanteri Kenan koulu, kyläkoulut). Yhdistys on järjestänyt erilaisia tapahtumia yhteistyössä kunnan ja muiden järjestöjen ja toimijoiden kanssa, esimerkkinä vaikkapa tammikuiset harrastemessut ja 20.4. järjestetty lastenpsykiatrian erikoislääkäri Antti Kuulasmaan avoin luento lasten keskittymishäiriöistä.

Suomen vanhempainliiton diplomi ja herkkukori ojennettiin vanhempainyhdistyksen ja vanhempaintiimien jäsenille Kuulasmaan luennon aluksi - palkinnon vastaanottivat Sodankylän vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja Juha Vesterinen, Leea Seitaniemi Aleksanteri kKnan koulun vanhempaintoimikunnasta ja Sompion koulun vanhempaintiimin puheenjohtaja Minna Seppälä. Palkintoa oli luovuttamassa sivistystoimenjohtaja Risto Varis, Aleksanteri Kenan koulun rehtori Irja-Kaisa Lakkala ja Sompion koulun rehtori Anne Onnela.

Sodankylän vanhempainyhdistyksen hallitus vuonna 2016:
Juha Vesterinen, hallituksen puheenjohtaja
Janne Mäenpää, sihteeri
Henri Ollila, rahastonhoitaja
Jani Sukuvaara, varapuheenjohtaja 
Leea Seitaniemi
Susanna Koskenniska
Heikki Hetta
Sari-Anne Mattila
Riikka Luusua

 
Vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja Juha Vesterinen toteaa, että kiitos kuuluu myös vuoden 2015 hallituksessa mukana olleille jäsenille; Mira Väyrynen, Tiinaliisa Multamäki, Tarja Karjalainen ja Oili Kangas.
 
Sodankylän koulujen vanhempaintoimintaan ovat tervetulleita kaikki oppilaiden vanhemmat.
Päivitetty: 9.8.2016 15:53

Tiedostot

No content found