Takaisin
 1.2.2019

Avoin virka: Kunnanjohtaja

Sodankylän kunta hakee rohkeaa ja yhteisöllistä

Kunnanjohtajaa


kehittämään Sodankylää yhä vetovoimaisemmaksi ja tunnetummaksi Lapin Tähtikunnaksi. Olet aktiivinen ja utelias uudistuksille ja uskot yhteisöllisyyden sekä osallistamisen voimaan. Sodankylä on ketterä organisaatio, jonka vahvuus on joustava päätöksenteko ja rohkeus uudistaa toimintatapoja. Hyödynnämme teknologiaa palveluissamme, mutta arvostamme lämminhenkisyyttä ja ihmisyyttä sekä yhdessä tekemistä.

Virkaan valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta, hyvää kunnallishallinnon ja -talouden osaamista, käytännön kokemusta johtotehtävistä sekä riittävää elinkeinoelämän ja julkisen sektorin tuntemusta.

Arvostamme lisäksi hyvää kielitaitoa, yhteiskuntasuhteita ja yhteistyökykyä kunnan sidosryhmien kanssa.

Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen virantoimituksen aloittamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä huumausainetestiä koskeva todistus.
Sodankylän kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnanhallituksen pj. Mikko Pyhäjärvi, puh. 040 017 3082, kunnanvaltuuston pj. Pekka Heikkinen, puh. 040 168 0811, sekä MPS konsultti Arto Savela, puh. 040 7206600.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen 28.2.2019 klo12:00 mennessä osoitteessa uratori.mps.fi. 
Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.

vaakunalogo_II_FI.png

 

 

mie_sydan_sodankyla_printti_vaaka.jpg

 

 

 

SODANKYLÄ

Sodankylä tarjoaa luonnonläheisen asuinympäristön joki- ja tunturimaisemineen lähes 9000 kuntalaiselle sekä loistavat mahdollisuudet yritystoiminnalle keskellä Lappia.

Sodankylässä sijaitsevat mm. Kevitsan ja Pahtavaaran kaivokset, Jääkäriprikaati, Luoston ja Kakslauttasen matkailukeskukset, Urho Kekkosen ja Pyhä-Luoston kansallispuistot sekä lukuisia muita matkailu- ja kulttuurinähtävyyksiä.

Sodankylässä on pitkäjänteiset elinkeinorakenteen painotukset ja infrastruktuurin investoidaan laajasti. Toimintaamme ohjaavat ekologinen, sosiaalinen ja taloudellinen vastuullisuus.

Katso lisätietoja myös: www.visitsodankyla.fi

 


Lue alkuperäinen uutinen tästä: https://mps.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=2711&key=&o=A_RJ&rspvt=noit7qcqb2o8so4sws8ww4kkkkkcgo8
Päivitetty: 7.11.2018 22:05

Tiedostot

No content found

Linkit

No content found